Най-добрите за най-добрите резултати в кухнята

Le Cordon Bleu и Electrolux оформят бъдещето на кулинарията чрез дългосрочно партньорство

25 July 2018

Le Cordon Bleu, най-популярната глобална мрежа за кулинарно изкуство и институти за управление на гостоприемството, и Electrolux, водеща международна компания за електроуреди, обявиха дългосрочно партньорство с фокус върху оформянето на навиците за готвене в световен мащаб с цел насърчаване на образованието и иновациите в кулинарията.

Сътрудничеството ще се стреми към върхови постижения, използвайки кулинарните техники на Le Cordon Bleu и широката гама от уредите на Electrolux. Целта е то да вдъхновява всички – независимо дали са професионалисти или кулинарни ентусиасти – към по-добри вкусови преживявания чрез предоставяне на отлични техники за готвене и разбиране на това как да използват уредите за най-добри резултати.

Чрез активна международна програма, наситена със събития, изложения и интересно съдържание, любителите на кулинарията, от шеф-готвачи до „домашните“ готвачи, ще получат достъп до ексклузивно кулинарно преживяване. Electrolux и Le Cordon Bleu разработват съвместно и уреди, предназначени за постигане на по-добър вкус и качество на кулинарните творения. Първите обществени прояви, резултат от партньорството, се очакват през 2020 г.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР