Бионсе във Versace

13 August 2018

Снимка: Instagram

Бионсе безспорно е една от големите модни икони, затова и не е изненада, че няма топ бранд, който да не желае да я облече от глава до пети. Е, поп дивата заложи на точно такъв стайлинг – от Versace, сценичен костюм специално за нея и специално за турнето й. С концерт в Чикаго Бионсе и Джей Зи стартираха втората част от световната си обиколка. Първата бе в Европа и бе повече от успешна.

Не само Бионсе обаче бе във Versace от глава до пети. Танцьорите й също бяха в сходни сценични костюми – пак изработени специално за турнето.

Миналата седмица списание Vogue разкри септемврийската си корица, на която блести именно Бионсе. Тя е заснета в няколко стайлинга за изданието, а в интервюто за броя коментира лични тема като раждането на близнаците й и многото килограми, които е качила по време на бременността. Оказва се, че е стигнала близо 100. „Бях се подула в следствие на прееклампсия и от близо месец бях на легло. Моето здраве и това на близнаците беше застрашено, затова се наложи спешно секцио“, казва певицата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР