Катрин Хейгъл: Старостта не била толкова страшна

eva.bg 13 August 2018

Снимка: Instagram

След няколко месеца Катрин Хейгъл ще стане на 40 години. „Мислех, че да остаряваш в Холивуд ще е една огромна катастрофа, но изведнъж се оказа, че не е така. Вместо това получавам роли на жени, които са ми доста по-интересни, отколкото тези, които играех, когато бях на 20“, казва актрисата.

Катрин се радва на годините си не само, заради професионалното развитие, а и понеже най-накрая е разбрала, че нещата не могат да бъдат идеални.

„Животът не е перфектен, няма как да бъдеш перфектен родител и е крайно време да спрем да се опитваме. Ние, жените, обичаме да се самонаказваме, гонейки съвършенството, но истината е, че с годините осъзнаваш колко невъзможна мисия е това. Когато работиш - страда семейството ти, когато си със семейството пък страда кариерата. Това е положението. Някога някой пускал ли е своя лоша снимка в Инстаграм?!! Кадър, който да не е минал през филтър, на който да не изглежда зашеметяващо? Преследването на съвършенството вече излезе извън контрол. Направо може да полудееш„ Аз също съм минала през този период – и позите, и филтрите... Сега обаче искам просто да качвам сладки снимки с децата ми“, каза още Хейгъл.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР