Наградата за „Най-добър смартфон за 2018/19“ отива при...

31 August 2018

Любимият ни телефон за работа в редакцията, който е запечатал много бекстейдж моменти от модни фотосесии и интервюта, получи една от най-престижните награди в областта на мобилните устройства. Huawei P20 Pro спечели наградата на EISA в категорията „Най-добър смартфон за 2018-2019“, като от асоциацията отбелязват сериозното отношение на бранда към качеството и дизайна на неговите продукти, както и успешната история на компанията в проектирането на стилни и ефективни устройства. Това е шестото поредно издание на годишните награди EISA, в които има отличен продукт на Huawei, и първото, в което Huawei печели тази ултимативна топ категория. А ние сме уверени, че е напълно заслужена, защото лично сме се убедили в качеството на телефона.

Експертната асоциация за образ и звук (EISA) eсъставена от представители на 55 от най-авторитетните технологични медии от 27 страни. Всеки от членовете дава своята експертиза за поне една от шестте категорииA – фотография, мобилни системи, Hi-Fi, домашния аудио системи, системи за домашно кино и автомобилни системи.

Наградата за „Най-добър смартфон на годината“ ще бъде официално връчена на Huawei по време на церемонията в Берлин на 31 август в рамките на известното технологично изложение.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР