Когато гръм удари, как ВИП Брадър отвръща

След знаковия скандал в Холивуд темата за жените и тяхното място в обществото влиза и в риалитито по Нова. По начин, който едва ли ще е нравоучителен...

eva.bg 03 September 2018

Когато гръм удари в Холивуд, българският ВИП Брадър отвръща на удара. Новият му сезон, който започва на 10 септември, ще бъде под мотото „Женско царство“ и по специфичния за риалитито начин ще кореспондира с движението #MeToo, надигнало се след скандала с продуцента Харви Уайнстийн.

На пресконференция днес беше споменато само едно име на участник – на наскоро излязлата от затвора Анита Мейзер. Останалите бяха „разкрити“ чрез аналогии с 12 известни кралици и жени на властта от историята като Клеопатра, Елизабет Първа, Сиси Австрийска, Мария Тереза, Роксолана и др.

Ники Кънчев намекна, че се очаква в Къщата да влезе „бабата на българската музика“. "Едни от любимите ми песни са нейни", каза Ники и допълни, че така се продължава традицията музикални доайени като Йорданка Христова, Марги Хранова, Кичка Бодурова и дует „Ритон“ да участват в предаването.

В медиите се спекулира също за влизането на ексфутболиста Благой Георгиев, на мъжа на Гала Стефан Николов, на дъщерята на Глория Симона Загорова. Почти сигурно е, че покана е получила и Алисия, както и писателят Константин Трендафилов, който се прочу с парчето „Кекс“ и който беше гадже на поппевицата Дара.

В живите предавания коментатори ще бъдат журналистката Криси Патрашкова – традиционно, и продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян, който е ново за предаването лице.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР