Какво събра Никол Кидман и Диляна Попова в Санкт Петербург

eva.bg 06 September 2018

Изложбата Her Time на Omega събра в Санкт Петербург Никол Кидман и Диляна Попова. Глобалното часовникарско изложение, посветено на дамските модели на известния бранд, добави част от блясъка си и в Мраморния дворец.

Събитието се състоеше от коктейл и гала вечеря, като на него присъстваха и още много международни гости и членове на световните медии. Като част от програмата на събитието Диляна Попова присъства на обиколка на града, посещение на най-големия музей в Русия Ермитажът, последвано от ексклузивен следобеден чай с Никол Кидман.

Денят приключи с луксозен вечерен коктейл и изключителна гала вечеря в присъствието на Никол Кидман, на които Диляна Попова представи стилно облекло, подходящо за случая и разбира се забележителен часовник Omega Ladymatic, изработен от злато и украсен с диаманти.

Дългогодишният посланик на марката Никол Кидман, която често носи винтидж модели на Omega на червения килим, е добре запозната с колекцията, като вече е присъствала на две предишни изложения в Милано и Шанхай.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР