Джейн Фонда: Уморих се да гледам уморената си физиономия в огледалото

eva.bg 09 August 2021

Снимка: getty images/guliver

На 83 години Джейн Фонда изглежда страхотно и няма да ви лъже, че всичко се дължи на ген, храна, упражнения и т.н. Звездата си признава, че се възползва от услугите на пластичната хирургия, въпреки че го прави с неприязън.

„От една страна мразя факта, че трябваше да прибегна до това да се променям физически, за да се чувствам добре. Но истината е, че се уморих да гледам уморената си физиономия в огледалото, въпреки че не се чувствах уморена, а пълна с енергия. Иска ми се да не бях такава, да имах друго лице или физика, защото харесвам остаряващите лица.

Покритото с бръчки лице показва пълноценно живян живот, всичко оставя своя отпечатък – и доброто, и лошото. Обожавам лицето на Ванеса Редгрейв, например.

Иска ми се да бях по-смела и да не бях прибягвала до пластичната хирургия, но аз съм това, което съм“, каза Джейн Фонода в интервю. Е, старостта не е за страхливци.

Що се отнася до перфектното и стегнато тяло, с което може да се похвали, там вече заслугата си е само нейна. Тренира ежедневно, просто в момента упражненията са по-бавни и не толкова силови.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР