Красотата, събрана в кобалтово-синьо бурканче

Козметиката на La Prairie с нова усъвършенствана формула

Александрина Петрова 16 October 2018

Луксозната козметика е тази, която извлича най-доброто от природата и ни дава възможност да се възползваме от чародейните й сили. Козметиката на La Prairie се превърна в легенда, подарявайки младост и красота чрез своите продукти. Изкуството на красотата е изтънчено, фино и не търпи компромиси. След множество научни изследвания е открита най-ефикасната съставка в борбата със стареенето – хайверът. Още през 1987 г., с лансирането на марката, хайвереният екстракт се превръща в „сърцето“ на La Prairie. Той е същинска революция на козметичния пазар: хайверът е носител на аминокиселини, витамини, омега-3 и омега-6 мастни киселини и липиди, които буквално вдъхват живот на кожата ви.

Тъкмо затова кремът на La Prairie – Skin Caviar Luxe Cream, е истинско бижу. Способността му да кара кожата да се регенерира е впечатляваща. Лифтингът и стягането са успешно постигната цел, която вдига летвата на съвсем ново ниво.

Дори и да сте запознати с този чудотворен крем, той има с какво още да ви изненада. Кремът шедьовър от серията The Skin Caviar, носещ името Skin Caviar Luxe Cream, е усъвършенстван с нова формула. Животът е движение и развитие, а за да го носят у себе си, La Prairie не спират своите изследвания и продължават да подобряват продуктите си. Непреходността и съвършенството са техният идеал.

Извличайки екстракта от дълбините на морето, La Prairie влива в кожата самия източник на живот. Но сега новите технологични постижения успяват да подсилят този екстракт още повече с миметични хайверени компоненти (патентован комплекс от биомолекули). Така се ражда Caviar Premier, който е новата форма на хайвер, използващ пълния му потенциал. Именно това е новата добавка към крема Skin Caviar Luxe Cream, който, комбиниран с този мощен клетъчен комплекс, връща енергията на клетките в кожата и дава невероятен изглаждащ резултат, който прави кожата тонизирана и красива. Сега оползотворяването на хайвера е в пъти по-силно, с което La Prairie ви печелят завинаги.

Skin Caviar Luxe Cream е изживяване и емоция. Защото е скъпоценен, защото е прекрасен пример за новаторство, прецизност и уникалност. Насладата започва още с изваждането на кобалтово-синьото бурканче, което е удоволствие за сетивата. Стилната опаковка в минималистична естетика – богато оцветеното в синьо стъкло и полираната капачка – допринасят за усещането за изкусност, чистота и изящество. Тази наслада продължава с нанасянето на крема върху кожата със специалната сребърна шпатула, подарявайки й най-върховни резултати, мекота и младост.

Макар и козметичният бранд да е лансиран през 1982 г., неговата история може да бъде проследена до 1931 г., когато той е част от Clinique La Prairie. Още оттогава на тяхното новаторство в козметиката се доверяват имена като Уинстън Чърчил, Марлене Дитрих и Глория Суансън. Днес La Prairie продължава да присъства в будоара на завиден списък от звездни почитатели като Шарън Стоун, Виктория Бекъм, Ева Лонгория, Катрин Зита-Джоунс и още много други.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР