Принцеса Юджийн: Започваме брака си, смеейки се

eva.bg 17 October 2018

Снимка: Instagram

Принцеса Юджийн използва възможността да благодари на всички, които превърнаха сватбения й ден в най-специалния за тях, пускайки една неофициална снимка на двамата заедно с дечицата, които бяха в ролята на шафери.

На кадъра тя и Джак са обградени от момиченцата и момченцата, които се превърнаха в много важна, забавна и емоционална част от сватбената церемония в петък. Защо – вижте тук.

По всичко личи, че Юджийн искрено се забавлява с принцеса Шарлот, дъщерята на Уилям и Кейт, защото и двете са с усмивки на лицата. Не знаем какво си говорят, докато около тях са струпани останалите малчугани, но сме готови да се обзаложим, че Шарлот има доста артистични заложби.

„Джак и аз искаме да благодарим на всички, които помогнаха за това нашият ден да стане толкова специален, както и за всички хубави пожелания. Започваме брака си, смеейки се заедно“, написа Юджийн под снимката. В галерията ни може да видите и официалните портретни снимки, на които обаче липсва тази фриволна закачливост и усмихнато настроение, които има във въпросния бекстейдж кадър.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР