Идеал за шофьора, идеал за семейството

INFINITI QX60: Бизнес лидер или семеен SUV, оставяме ви сами да решите

eva.bg 30 October 2018

Перфектният автомобил е този, който не просто вози шофьора от точка А до точка Б. Той трябва да може да събере най-скъпите му хора на едно място и да ги повежда на вълнуващи приключения. А щом най-важните хора са в автомобила, той трябва да бъде безкомпромисен. Сега INFINITI ни предоставя тази златна възможност, пускайки на пазара 7-местния премиум SUVINFINITI QX60.

Удобствата на така наречените „даунсайз“ автомобили, превърнали се в западноевропейска тенденция, не се ползват с голяма популярност в тази част на Европа. Затова INFINITI пуска новия си автомобил на пазарите в Централна и Източна Европа.

INFINITI QX60 впечатлява с по нещо всеки член на семейството. Той може да се похвали с качество на изработка, внушителен дизайн, комфорт, маневреност, системи за сигурност от най-ново поколение, допълнителни опции като ентъртеймънт система, която е независима от навигацията, голям багажник, с възможност да се увеличи обемът му при спуснат трети ред седалки, динамика на шофирането и максимална ефективност на двигателя. Започнахте ли да стягате багажа си за пътуване? Защото следва най-хубавото:

Този впечатляващ SUV е ценово достъпен, заставащ до масовите брандове у нас, тъй като предоставя възможност за данъчен кредит. Специалната програма INFINITI Fair Play пък предлага закупуване на настоящата кола на посочена от клиента пазарна цена. И не на последно място – INFINITI QX60 се предлага с ненадминато седемзвездно INFINITI обслужване. Повече за модела и INFINITI програмите можете да видите тук, а в галерията се запознайте отблизо с автомобила.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР