Новото попълнение в Master Chef България е...

...една от най-добрите жени Chef-готвачи в света - Силвена Роу

31 October 2018

Една от жените Chef-готвачи с най-голямо международно признание, готвач на знаменитости, собственик на ресторант и кулинарен консултант - българката Силвена Роу - е новият член на журито на Master Chef България по bTV. Тя ще се присъедини към екипа на Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев в петия сезон на най-гледаното кулинарно шоу, което ще стартира в ефир през пролетта на 2019 г. Лео Бианки остава в семейството на bTV, като съвсем скоро ще започне своя авторска седмична рубрика в най-гледаното сутрешно токшоу „Преди обед“.

Силвена Роу се нарежда сред топ готвачите във Великобритания, където успешно открива високо оценения от критици ресторант Quince в The Mayfair Hotel's. Тя е автор на шест от най-продаваните кулинарни книги. Популярна е сред широката публика в Европа и с участието си в множество кулинарни предавания, като Saturday Kitchen и Keep Cooking and Carry On по BBC, Time Machine Chefs по ABC, This Morning по ITV, Good Food Live и My Kitchen по UKTV Food.

„С четирите си издания Master Chef осезаемо разви кулинарната култура в България и аз съм горд, че продължаваме да предлагаме на зрителите качествено, позитивно и градивно съдържание. Вярвам, че присъединяването на Силвена към шоуто ще допринесе за още по-голямото разнообразие на техники и продукти. Тя ще донесе със себе си и последните тенденции от два континента, които ще добавят още много ползи за участниците и публиката“, коментира Chef Андре Токев.

Повече от 650 кандидати за спечелване на престижната титла Master Chef и наградата от 100 000 лева от bTV се явиха на предварителните кастинги за сезон 5.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР