Нова визия с My Mix есен-зима 2018/2019

05 November 2018

Каква е задачата на модата? Да ни накара да се чувстваме отлично във всеки момент от живота си. Искате ли да превърнете зимата в най-очаквания сезон? Това лесно ще се случи, когато държите в ръцете си най-новото списание My Mix на The Mall есен-зима 2018/2019.

Страниците му ще ви посветят в актуалните модни тенденции, ще ви разкрият харизмата на винтидж излъчването и как може то да докосне гардероба ви за настоящия сезон. Динамиката на младостта и типичната за нея дързост и авангардност е друга модна посока, в която My Mix ще ви отведе. Най-малките винаги са най-важни – цветни и весели са страниците, изпъстрени с идеи за техния гардероб и забавление. Готова визия или само детайл, който събужда въображението ви за комбинации – по страниците на My Mix ще откриете всичко.

Шопинг страниците, посветени на дома, лесно ще ви ориентират как да внесете нотка уют и топлина в зимния си интериор. Красотата няма сезон, но продуктите за нейното поддържане имат. Козметичните страници на My Mix предлагат богат избор, а за ваше улеснение той е и тематичен. Бъдете готови за прекрасни цветни изненади.

Да промените личния си стил е възможно дори само с един аксесоар – елегантни, луксозни и с блясък са бижутата за жени и аксесоарите за мъже. Идея за подарък или за нов личен знак – погледнете и решете сами!

В града, сред природата, за забързаното ежедневие или за уютния тих релакс у дома – всяка ваша идея намира решение по страниците на новия My Mix есен-зима 2018/2019 на The Mall. Може да намерите списанието в ноемврийските броеве на списанията EVA и Amica, както и в търговски център The Mall.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР