Сгодена е!

eva.bg 10 November 2018

Мег Райън и Джон Меленкамп са сгодени и това не е слух, а най-официално потвърждение от страна на русокосата актриса. Звездата от класики като „Безсъници в Сиатъл“ и „Имаш поща“ потвърди щастливата новина, пускайки забавна скица на двамата в Инстаграм. Ден преди това пък папараци я заснеха с годежен пръстен на ръката в Ню Йорк.

Двамата са заедно от 2011 година. Изкараха три години като влюбена двойка, след това решиха да се разделят. Източник, близък до звездната двойка тогава коментира, че причината за раздора в отношенията им е невъзможността да поддържат връзка „от разстояние“. Актрисата живее в Ню Йорк, а рокаджията в Индиана, и двамата отказват да се преместят. Според близък приятел на Джон Меленкамп обаче истината е друга - не му харесвала медийната шумотевица, която съпътствала живота му с Мег. „Следяха ги където и да отидат и това не му допадаше“, каза той.

Е, оказа се, че раздялата не е окончателна, защото последваха няколко събирания и раздели, докато през миналата година вече решиха, че са един за друг. Очевидно най-накрая е дошъл моментът и за сватбата. За  67-годишния музикант това ще е четвърти брак, докато за 56-годишната Мег Райън ще е втори. Предишният й бе с Денис Куейд от когото има един син. Райън има и едно осиновено момиченце. От трите си предишни брака пък Меленкамп има пет деца.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР