Прогнозата ще е и слънчева, и облачна. Времето е в ръцете на P.I.F.

eva.bg 15 November 2018

С концерт на две сцени музикантите от група P.I.F. ще зарадват своите почитатели на седми декември в столичния клуб City Stage. И има причина сцените да са две. „Тази вечер ще е изключително специална за нас, защото удоволствието ще бъде умножено по две – ще свирим на две сцени, съответно всеки от бандата ще има по два сета инструменти. Веселите парчета ще звучат много по-първично и изчистено, близо до стилистиката на „TheBeatles”, а по-минорните ще са яко рокендрол, с безкомпромисен твърд звук.“, споделя фронтменът на P.I.F. Димо Стоянов.

Поводът за концерта е представянето на двойния сборен албум на групата, включващ най-популярните им слънчеви и облачни песни. Времето е в ръцете на P.I.F. - може да бъде както тъжно-облачно - „Приказка“, „Невидимо дете“ и „Обещавам“, така и усмихнато-слънчево - „Юли“, „Колело“ и „Вали“.

Концертът в CityStage ще е последен с басиста Юрий Божинов и ще срещне публиката с новото попълнение в групата Христо Михалков. „С Юрий ще направим сета, който кара хората да танцуват, а бойното кръщение на Христо ще бъде „облачно“, с парчета като „Свободен от теб“ и „Отлъчен“. Подготвяме и тематична мултимедия за репертоара на всяка от двете сцени“, издава Димо.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР