СПИСАНИЕ EVA Брой 61 / Декември 2003

В БРОЯ ЧЕТЕТЕ

  • Хулио Иглесиас

    Традиционният син костюм и вратовръзка. С годините разстоянието между камерите и лика на най-продавания латино певец на всички времена става все по-голямо.
  • Ивайла Бакалова: Искам да живея моя живот, а не да съм кукла за забавления

    Миските са сред най-неточните хора - те никога не си спазват обещанията, винаги нещо им е виновно - трафикът, други неточни хора, например фризьорът или пиарката, човечеството като цяло и държавата в частност.
  • Анджелина Джоли: Вече не си татуирам имена на мъже, защото трудно се заличават

    Анджелина Джоли се появява само с няколко минути закъснение в хотел Палас, Мадрид. Семпла черна рокля до коляното, високи отворени обувки.
  • Асен Блатечки: Нямам цели, а мечти

    Телевизионната публика вече го познава от играта на Канал 1 "ЗалоАложи", а театралната - от пиесите "Любовникът", "Френският квартал", "Тартюф" и др.
  • Франц Мари - aзбука на капитализма

    Франц Мари е известно име в Бургас. Всяка бургазлийка има в гардероба си дреха с тази марка. Познават я и в много други градове - Франц Мари, както наричат Мария Инджова, има собствени магазини и собствена колекция дрехи, които са семпли, но елегантни и динамични и наистина достъпни за българката.
  • Фредерик Бегбеде

    Фредерик Бегбеде е 36-годишен и от 10 години работи в рекламата. Кльощавият французин с налудничав вид с един замах успя да се превърне в ужасното дете на френската реклама.
  • Мариана и Мишо, отшелниците от Лещен

    Преди 16 години за първи път минах през село Лещен. Бях изумена от неговата призрачност и мъртвина - от склона сякаш се изсипваха къщи със слепи прозорци, паднали покриви и стърчащи като кости греди.
  • Лапландия - приказка за възрастни

    Намира се в северните райони на Финландия и в действителност природата й е толкова магична и завладяваща, сякаш e излязла от света на приказките.
  • Коледна пуйка

    Да се купи и приготви пуйка за новогодишния празник не е толкова лесно, колкото изглежда. Но всичко в кулинарията се подчинява на определени правила, ако действате според тях, гостите ви няма да останат разочаровани.