Добре дошли в настоящето

Новите QLED телевизори на Samsung

13 June 2018

Помните ли дните, когато всички сядахме пред малките екрани на телевизорите си и се опитвахме да различим какво се случва в тъмните сцени на филмите, а обикновено тогава беше най-интересното? Е, нещата доста се промениха в последните години и вече виждаме много по-ясно. Но какво ще кажете за телевизор с един милиард цветови нюанса със 100% обем на цветовете, който вместо черен екран, ви показва времето или акцентите от новините, или пък се превръща се във „Водни лилии“ на Клод Моне, когато любимото ви предаване свърши? Представяте ли си да свържете всичките си устройства и да ги управлявате само от едно място? Звучи като идея от научнофантастичен филм, но всъщност това са само част от нещата, които предлагат новите QLED телевизори на Samsung.

 

Несравнимо зрително изживяване с един милиард цвята и подробни детайли – възможно е благодарение на удивителната новаторка технология Quantum dot. Вече няма значение какво осветление има в стаята, защото QLED серията дава 100% обем на цветовете – т.е. 100% коректно възпрозивеждане на цветовете във всеки един техен нюанс.

С новия Ambient Mode можете да подобрите всекидневната си с декоративно съдържание, полезна информация и свои собствени снимки. Така няма да забелязвате грозният черен екран на телевизора на стената, тъй като той се съчетава перфектно с интериора ви и може дори да възпроизвежда лека фонова музика с гласова команда или от смартфона ви. 

Преплетените кабели също остават в миналото – към телевизора влиза само един единствен полупрозрачен кабел. И още - едно елегантно дистанционно управление, с което да контролирате своите свързани устройства. А благодарение на SmartThings се свързвате с широк набор от смарт устройства и електроуреди – от хладилника до мобилния ви телефон, което ви осигурява интуитивен начин за пълен контрол на дома ви и отвъд.

Добре дошли в настоящето!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР