Хороскопи
Седмичен хороскоп 12.11.2018 - 18.11.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Седмица, през която миналото ви ще ви среща, ще изскача от нищото и ще се опитва да ви стресне закачливо с "ку-ку" в най-неочаквания момент. Не знам какво сте направили миналото лято или даже вчера, но едва ли ви дава основание да гледате постоянно назад. Спомените са си спомени и мястото им е в архива, не и в умната ви главица, затормозявайки работата й днес. А тя ви е важна. Така че спрягайте си смело сегашно време и ще се справите добре.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Опитайте да не сте много изискващи идните дни. Най-вече към себе си. Ще ви е малко по-сложно да сте точни на среща, да спазвате обещания, дори да си ги спомняте навреме. Не се напрягайте с повече от минимума си задачи. Ако работната ви седмица се гласи да ви се прави на дълга - направете я приятна. Измислете си приятна отмора след всяка свършена задача и награда след края на работния ден. Ще бъде забавно.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Силна седмица, през която да движите напред и нагоре ще ви се отдава с лекота. Товарете се смело с работа, със задачи, с още и повече. Идните дни нищо няма да ви се опре. И ако се възползвате от силните си дни, ще отметнете доста и качествено свършена работа. Освободете си месеца през тази така спорна седмица за вас. Ако ден година храни - идните дни ще си подложите богато. Действайте смело и с размах. Тези дни Близнак да си!

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Седмица, през която хич пък няма да скучаете. Много забързани дни, през които места, хора и събития ще се сменят със завидна скорост. Не се поддавайте на усещането, че нещата излизат от контрол, че хаосът е твърде бърза вода за вас. Имате и силата, и куража да минете тези бързеи. Спускайте се смело във всяко приключение тези дни. Единственият неуспешен опит ще е пропуснатият. Затова приемайте предизвикателствата, шансът е на ваша страна. Звездите обичат смелите, а вие сте.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Доста обещаваща седмица в професионален, а и личен план. Не изчаквайте обаче благоприятни ситуации - създайте ги. Идните дни бъдете активни. Там, където имате нужда от промяна – действайте! Тези дни вие диктувате събитията. Всяка промяна ще е за добро, но само вашата инициатива ще я донесе. Сила сте тези дни. Отговорност, с която можете да се справите. С удоволствие и мярка.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Дни, през които сте малко по-чувствителни. Опитайте да не се концентрирате толкова върху хорското мнение... и котешкото, пък и кучешкото. Да, възможно е да чуете неприятни по ваш адрес думи, възможно е до понесете критики, упреци. Е, и? Голямо важно! Дори и да сте допуснали грешки или да сте отстъпили от добрите си позиции, то ще е за кратко и бързо поправимо, с тига да не се впечатлявате от чужди непремерени реакции. Деви сте, не машини. 

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Идните дни личното ви пространство ще ви е наистина лично. Всяко вмешателство, всяко пристъпване на границите му ще ви смущава, направо ще ви дразни. Имате правото да го браните. Имате задължението да го защитавате. Така че, ако е нужно да повишите добрия си тон - действайте. Ако някой бърка учтивостта ви с липса на воля - нека ви пробва. Бъдете резки тези дни, направо бъдете лоши. Хайде да видим. 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Седмица, през която ще разрешите доста разногласия, при това по възможно най-лекия път. Не търсете реванш, не изтъквайте правотата си на всяка цена. Мирът и съгласието ще ви донесат повече позитиви. И спокойствие, и усмивки. Изберете ги.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Чудни дни за работа. Ще ви спори всичко, с което се захванете, ще се вдъхновявате лесно и ще предавате вдъхновението си и на останалите. Леки и приятни за общуване сте, затова не се скъпете на присъствието си. Щедро се раздавайте. Носите добро настроение. Вие сте доброто настроение.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Опитайте идните дни да сте по-склонни към компромиси, да сте малко по отстъпчиви. В противен случай рискувате да се изпокарате с най-близките си. Дори и да имате право, после на всички ще им е неприятно. Така че, направете седмицата си лека и забавна. Във ваши ръце е.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Възможно е да бъдете провокирани идните дни. Не се поддавайте. Запазете спокойствие, това го умеете добре. Отсвирете критиците си, недоброжелателите и откровените грубияни. Тогава седмицата ще ви е ведра и забавна. Всичко, което трябва да направите, е да бъдете на висотата си.

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Работарска седмица за работливите Риби. Ще печелите с лекота съмишленици, симпатизанти и фенове. Работата в екип ще е вашата сила идните дни. Възползвайте се. Давайте и приемайте предложения. Трупате точки с лекота.