Меган и кралицата

Майсторски клас по кралски обноски получи съпругата на принц Хари лично от Елизабет II

eva.bg 14 June 2018

Снимка: getty images/guliver

Не знаем дали Меган Маркъл е спала добре тази нощ, но съдейки по външния й вид, може би безсънието не я е притеснявало. А причината ние да се притесняваме за съня на Меган е, че през нощта тя е пътувала заедно с Елизабет II в Кралския влак, който потегли снощи от Лондон, за да пристигне днес в графство Чешър.

По принцип кралицата предпочита да използва именно този начин на придвижване, когато става въпрос за дълги разстояния. Влакът е на почти 150 години и е единствената частна железопътна композиция, която все още се движи във Великобритания. Състои се от девет вагона, като в повечето случаи не се прикачват всичките. Ползва се само от някои членове на кралското семейство – Елизабет II, принц Филип, принц Чарлз и Камила. А колко е луксозна обстановката вътре може да видите в галерията ни.

Поканата, която кралицата отправи към Меган Маркъл – да пътува заедно с нея и да я придружи по време на кралските ангажименти и срещи, се смята за голяма чест и гласувано доверие. Да не говорим за персоналния майсторски клас по етикет – от ръкомахане и кимане с глава, до сядане, отработени поздрави, погледи и жестове. Кой по-добре от кралицата може да я научи на всичко това - все пак е на трона цели 66 години.

За днешния ден Меган Маркъл заложи отново на тоалет на Givenchy, докато кралицата бе в така любимите й ярки цветове. Вижте ги в галерията ни.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР