Какво е общото между Брадли Купър и Робърт де Ниро

Не е само фактът, че и двамата са знаменити актьори

Елка Влаховска 26 June 2018

Обединява ги също и апетитът за качествена и чиста храна. Брадли Купър често е забелязван да вечеря в ресторанта Locanda Verde в квартал Трайбека в Ню Йорк, чийто съсобственик е Робърт де Ниро. Мястото има и други звездни почитатели, макар обстановката да е леко небрежна.

Според влиятелното издание The Times предлаганите там ястия са уникални с това, че постигат невероятно съчетание от финеса на френската кулинария и домашното отношение към храната на семейната италианска тратория.

На място се приготвя прясната паста, има разнообразие от различни антипасти, както и апетитни нюйоркски стекове, свежа морска храна, патешко и пилешко. Шеф Андрю Кармелини, другият съсобственик на ресторанта, е добре известно име в американските кулинарни среди.

Той, както и Робърт де Ниро, плюс куп нюйоркски готвачи, които се опитват да наложат по-здравословни стандарти на хранене в Америка, заявиха наскоро недоволството си от факта, че Доналд Тръмп открито заявява пристрастията си към фаст фууд. Президентът често е сниман да хапва Макдоналдс, Кентъки фрайд чикън и Бъргър Кинг не само по време на президентската си кампания, но и след това.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР