Експертът в красотата

05 July 2018

Заобиколени сме от роботи и мислещи умни устройства, който улесняват ежедневието ни. Но с умният епилатор Silk-epil 9 SensoSmart на Braun красотата, постигането и поддържането й, ще лесно и безпроблемно.

Защо да се доверим на епилатора Silk-epil 9 SensoSmart на Braun и с какво е по-ефективен в работата и резултатите си? В новият стилен и компактен модел е заложена интелигентната сензорна технология SensoSmart, която информира устройството за натиска върху кожата и ви съветва как най-добре да изпълнявате процедурата. Следете за червения сигнал, който показва, че натискът е твърде силен и е желателно да промените усилието за по-ефективна процедура. Но това не е достатъчно за Braun, която поставя нови стандарти в областта на епилацията. Марката включва още една нова технология Micro-Grip, която хваща 4 пъти по-къси косъмчета (до 0,5 мм) в сравнение с кола маската. Благодарение на нея ще може да се насладите на идеално гладка кожа за цели 4 седмици. Разработката е свързана с промяна на пинсетите, които са по-широки, по-дълги, достигат до по-голяма дълбочина и са невероятно точни. Това ще ви позволи да отстранявате и незабележими за просто око, едва наболи косъмчета, и няма да е необходимо да ги изчаквате да пораснат. Сега жените могат да се насладят на ритуал за разкрасяване едновременно на лицето и тялото за постигане на красива и здрава кожа.

Предимства на Braun Silk-epil 9 SensoSmart 9/980

Открихме 6 плюса на новия модел, които го превръщат в наш фаворит в постигането на нежна и гладка кожа у дома.

По-кратка процедура. Възможно е заради по-голямата епилираща глава, увеличена с 40% в сравнение със стандартните продукти. С нея успешно отстранявате повече косъмчета само с едно движение.

Усещане за удобство и комфорт. Движещата глава се плъзга по извивките на тялото, прави по-добър контакт с кожата и осигурява максимални резултати.

Под душа или във вана. Системата Wet&Dry позволява използването на водоустойчивия епилатора под водна струя. Топлата вода спомага за намаляване на болката, намалява раздразнението и предизвиква поток от ендорфини, които по естествен начин действат болкоуспокояващо.

Удобството без кабел. Епилаторът е оборудван с акумулатор, издържащ за дълга процедура. Един заряд от 2 часа позволява 50 минути използване на апарата.

На фокус. Системата SmartLight осветява и най-тънките и светли косъмчета по кожата, което позволява прецизност и безупречно отстраняване и постигане на съвършена мекота.

От глава до пети. В комплекта на епилатора Silk-epil 9 SkinSpa SensoSmart е включен и тример за тяло и лице, подходящ за чувствителните зони. Лесен за използване и работи с абсолютна точност и контрол. Освен прецизна бикини линия, задължителна за предстоящото лято, с него премахвате косъмчета от брадичка, горна устна или регулирате вежди.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР