За едно добро, 2018

27 September 2018

 

„За едно добро” – благотворителната кампания на списание EVA - ще стартира за трети пореден път през октомври. И тази година ще подкрепим със средствата, набрани в кампанията, Фондация „Една от 8” на Нана Гладуиш. Защото тази фондация показа на практика как трябва да се действа срещу коварното заболяване – като се отиде с апаратура за профилактични прегледи и със специалисти при жените извън София, на място. Разказахме ви в репортаж за работата на Розовия кемпер на Фондацията през пролетта, а сега, през септември, той бе в Търново и Габрово със задачата да бъдат прегледани 260 жени.

Всичко това се случва с финансовата помощ на много дарители, сред тях и благодетелите в инициативата на EVA. Един от тези благодетели е Боряна Радева, управляващ съдружник в Евромаркет-България, която дари лично мобилен ехограф от най-висок клас за работата на Розовия кемпер. А EVA предостави дарените парични средства през есента на миналата година на Фондация „Една от 8”. Гордеем се, че за двете години, в които развиваме своята инициатива, събрахме почти 48 000 лева.

Тази година списание EVA ще събере своите приятели на благотворителна изложба с фотографии от двадесетгодишната история на списанието, някои от които ще бъдат показани за пръв път. Да, през ноември EVA навършва 20 години. Благодарни сме на хората, с които извървяхме този път и с които споделяме едни и същи цели, принципи, идеали. Най-важният от които е човешката солидарност.

Всеки може да дари, всеки може да помогне. Това е истинската човешка солидарност, от която всички имаме нужда.

Aтика Ева AД (дарителска сметка)

IBAN: BG45IORT80485014571500

BIC: IORTBGSF

Инвестбанк АД

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР