Меган, роклята и коалата

Ден първи от посещението на Хари и Меган в Австралия, когато херцогинята Меган срещна коалата Меган, а роклята й срина сайта на дизайнера Karen Gee

eva.bg 16 October 2018

Снимка: getty images/guliver

Първото официално посещение на принц Хари и Меган Маркъл в чужбина стартира с новината, че двамата очакват първото си дете. И изведнъж настоящата им визита в Австралия и Нова Зеландия доби нова емоционална окраска. Всичко, свързано с двамата и най-вече с бременната Меган, е по-специално, по-миловидно, с друг подтекст. Вече всички искат да видят коремчето, за което обаче ще трябва да се почака още, понеже бебето ще се роди чак през пролетта.

И понеже фигурата й все още си е същата, херцогинята на Съсекс залага на тоалети, нямащи нищо общо с дизайна за бременни. За първия ден от визитата си Меган избра бяла рокля на австралийски дизайнер, която се превърна в такъв хит, че срина сайта на марката. Тоалетът на Karen Gee е на цена 1 800 долара, което очевидно не е висока сума за голяма част от дамите, защото желаещите да влязат в сайта и да си купят същата рокля бяха толкова много, че само за няколко минути той се срина от многото посещения. Както вече ви казахме, Меган в момента е тотален хит.

Особено интересно се оказа посещението на двамата в зоологическата градина, където се запознаха с коалата Руби, която пък е майка на бебе коала, кръстено на самата Меган. Явно срещата на херцогинята с мама коала и бебе коала бе особено забавна и това се вижда много добре от снимките.

Що се отнася до Хари, той се радваше на всенародната австралийска любов, защото навсякъде искаха да го прегръщат и целуват. Самият той нямаше нищо против. Снимки от първия ден на визитата на двамата в Австралия може да видите в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР