и кацна птичка

Тази сутрин видях, че вчера вечерта съм получила есемес

01 August 2011

Тази сутрин видях, че вчера вечерта съм получила есемес. Rodi se Mi6ova i Ronina dy6teri4ka, na Rada sestri4ka! Taz no6t, 2,900 kg, 50 sm! Mnogo sme 6tastlivi!

Да го преведа – Рони и Мишо са от „Насекомикс“, Рони – Андрония освен това напоследък стана известна и с участията си в „Сантиментъл суингърс“. Обичам я, по някакъв начин с нея станахме близки, след като започнахме запознанството си с едно тежко интервю. За да стигне до тази дъщеричка, тя премина през голямо изпитание, и затова сега се радвам ужасно.

Рада – вече по-голямата дъщеря на Рони, която, разбира се, е достатъчно мъничка, една сутрин се събудила с предложение за име на идващата сестричка. Мамо, казала Рада още сънена, измислих име – Птичка. Много се смяхме преди 3 дена, когато с Рони и Биляна обядвахме заедно и се надявам Рони да не се разсърди, че разказвам историята. Единственото ми оправдание е, че е неочаквана, прекрасна и в крайна сметка много музикантска. И ето сега, когато тази малка птичка кацна между раменете на Рони и Мишо, мога само да й стискам палци никога да не попада в кафезите, които понякога животът ни изпречва на пътя. Лети щастлива и с много музика в душата, мило малко момиче, както и да се казваш отсега нататък!

ВИЖ КОМЕНТАРИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР