Хороскопи
Седмичен хороскоп 16.07.2018 - 22.07.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Концентрирани и събрани сте в работата си. И тя ще върви с лекота. Ще имате идеи за нови проекти и сили за реализирането им. Но, ако за малко отместите фокуса си от бизнеса, от делата, които ви изкарват хляба и екскурзията до о-в. Бали и погледнете в чисто човешки план отношенията си с околните, безпристрастно и една идея самокритично, дали ще ви хареса това, което виждате? Не позволявайте успехите идните дни така да ви главозамят, че да се налага уикенда да изкарвате сами. У дома или на Бали.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Безграничният ви оптимизъм, ведрата ви походка и здравословно силната ви гравитация, държаща ви винаги стъпили на земята, няма да ви позволят да разберете, че тази седмица сте имали някакви проблеми или дребни грижи. Наистина, нещата ще се получават като от само себе си и само учудените физиономии на околните биха намекнали на страничен наблюдател, че има нещо за разрешаване. Дребни, злободневни грижи - неочаквано и спешно намиране на ново жилище, погасяване на ненадеен разход, непланиран ремонт на колата... Всичко ще се подреди, само си бъдете cool Телци.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Нещо ви е треснал екзистенциализма, оплели сте се във философия и метафизка, във въпроси глобални и големи колкото света. Сигурен знак, че ви е време за море, за поне няколко нощи под открито небе. Пребройте звездите или въздишките на вълните. Строите пясъчни кули, но не се мъчете с вселенската мъка. Предава се от климатика в офиса и от бормашината на съседа у дома. Казах ви, време ви е за море. Поне докато мине екзистенциалният грип. Значи в рамките на тези седем дни.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Напук на всички отпускари, вас така са ви засърбели щипките за работа, че не ви свърта. А ако този хороскоп ви хваща на почивка, сте напълно способни да оправите хотелската си стая или да помогнете на сервитьора. Ами, действайте. Където и да сте, оползотворете тази работна тяга. Ще излезне нещо наистина полезно и максимално добро. Не, не изземвайте функциите на спасителя на плажа или на хода на екскурзията ви. Но, дни за съзидание и труд определено са пред вас - намерете им приложението.

 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Сън не ви пуска тези дни, нали? Най-вече през деня, най-вече по време на работа, на бизнес обяд, на събрание, онлайн обучение. Истината е, че дивото ви зове. И тялото и душата ви имат нужда от екшън. От физическа умора и психическа ведрина. Дайте им я. Движение да има. Ходете пеша, идете на фитнес, плувайте. Вие знаете кое ви дава енергия, кое ви забавлява. Нали знаете кога лъвовете се прозяват - не и когато им се спи. Когато чувстват напрежение – е, разкарайте го с много движение.

 

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Казват, че бездействието ражда пороци. Време ви е да проверите тази сентенция. Време ви е за бездействие и пороци. Откъснете се малко от праведния..., е, добре де, праволинейния живот на ежедневието си. Откраднете си малко бездействие през работно време, подарете си някой и друг порок - безпаметно излизане с весела компания, розе от любов, лек летен флирт. Всичко ви е позволено тези дни, Деви. Зодия Деви сте, не Девици.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Възможно е да сте раздразнителни тези дни, настроението ви да не е окей, въпреки че не намирате основание за това. Рошаво и заядливо ви е. Е, има защо. Изключете малко телевизора, избягвайте социалните мрежи, медии, всякакви Ливингстън коучове, съвременни гурувци и добре изглеждащи проповедници. Усещането, че всички знаят всичко и повече от вас, е вбесяващо, най-вече с това, че не е истинско. Агресията на всевъзможни ментори и добронамерени съветници тези дни може да ви дойде в повечко. Знаете ли какво, забравете и за този хороскоп. Вие най-добре усещате какво е полезно за вас.

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Спокойствието ви не е затишие пред буря. Основателно е и си е блажено спокойствие. Насладете му се. Споделете го с най-близките си, с любимия човек. Не позволявайте на външния свят, на чуждите проблеми да го нарушават. Не позволявайте да ви вменяват вина, че всичко ви е наред. Да, така е. Наред ви е и ако масово около вас хората въздишат драматично "Оффф", вие им отговорете с подобаващо за дзен настроението ви - "Омммм". Насладете се максимално на идните дни.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Дни за битки и самоотсяване. Ако досега съседите ви, колегите и най-вече шефа ви са бъркали доброто ви възпитание и отзивчивостта ви с мекушавост и слабохарактерност, време е да уточните с тропане по масата. Да викнете, ако трябва, да кажете истината в очите. Само свободните не се страхуват. А едни от най-добрите и свободолюбиви хора, които познавам, са именно Стрелци. Стреляйте тогава, с точни думи, с твърди дела. Както пее Ману Чао "За теб свобода".

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Спазвайте дистанцията, Козирози. Да, за шофирането е ясно, но иде реч за отношенията ви с хората. Имате прекрасния талант да общувате свободно, да стопявте ледове, да правите и най-трудните отношения в леки и приятелски. Обаче, идните дни спазвайте дистанцията. Това, че се раздавате, няма да значи, че и за вас ще се раздават. Това, че сте откровени, не означава, че и към вас ще са честни. И най-вече това, че много харесвате някого, не значи, че ще получите същото в замяна. За да не сте огорчени, просто стойте на нужното разстояние.Нали?

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Без вашето участие нещата няма да се получат. Или поне, не и по максимално добър начин. Така че решението дали ще стачкувате или ще преглътнете несправедливо нанесена ви обида е ваше. И ще е единственото правилно. Говорим за семейни дела, за работата, самодейната театрална трупа. Имате право на стачка и по кодекса на труда, и по моралния кодекс на Водолея. Но, аз (чисто егоистично) си мисля, че по-добре е да изчистите неизказаното и да играете с нас. Без вас е скучно и не върви.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Пробвайте тези дни да отделите повечко време за дома и семейството си. За вас, за човека до вас. Така ви е погълнала работата, че сякаш нищо друго няма значение. Възхищавам се на хора влюбени в професията си, но тези дни е много вероятно някой да е влюбен във вас, а вие да не забележите. Работата няма да избяга, гарантирам. Откраднете си време за малко романтика, като от старите филми.