Хороскопи
Седмичен хороскоп 14.08.2017 - 20.08.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Седмица, през която е твърде възможно да бъдете силно привлечени от... стени. Скъпи Овни, не се засилвайте сляпо срещу всяко изпречило ви се препятствие по пътя. Преценявайте кои са вашите битки и ги водете тактически. Пазете нервите си, силите си и най-вече умните си главици. Ако пък толкова не можете да преодолеете влечението си към стени, моят съвет е: боядисвайте ги, рисувайте ги, трансформирайте, но не пробвайте да ги разбивате с глава.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Помните ли как Том Сойер се запозна с  Беки Тачър? Казвам ви го, защото тази седмица звездите ви пращат на училище, а вие се оглеждайте до кого ще седнете в клас. Възможно е да става въпрос за стипендия, продължаване на образованието ви, повишаване на квалификацията или просто придобиване на нови умения. Езиков курс в чужбина, комбиниран с невинен летен флирт обаче, е най-обещаващата астрооферта.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Седмица, през която ще се реализирате успешно в обществото с повече от един профил. А най-хубавото е, че всеки един от тях ще е в добро настроение и със заразителна усмивка. Възползвайте се от лекотата, с която ви се получават нещата, отделете малко сили и ресурси за доброволен труд и благотворителност. Близките ви не само няма да се почувстват ощетени, но ще предизвикате възхищението им... и евентуално завист у многоръкия Шива.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Опитайте се тези дни да се движите плавно, без резки движения. В каквато и ръбата ситуация да сте попаднали, представяйте си, че сте въжеиграч, който не може много да се довери на осигурителното си въже. С търпеливи, малки крачки и балансирайки с разперени ръце се движете напред и гарантирам, че в края на номера не само ще оберете овациите на публиката, но ще сте и звездата на седмичното цирково представление.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Проявете снизхожение към несъвършенствата на околните и най-вече на човека до вас. Мирът във връзката ви е крехък тези дни. Хубавато е, че той зависи от вашето търпение и благородство, които за разлика от ООН винаги се проявяват уместно и навреме. Така че при нажежаване на емоциите се оттегляйте царствено и си повтаряйте мантрата “Няма лош мир“. Така той не само няма да е лош, а направо ще е прекрасен.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Тази седмица ви се отдава възможност с лекота да разгърнете способността си да се реализирате успешно в различни сфери на живота. Да съумеете равностойно да блеснете с разнородните си профили в обществото. Едни ренесансови Деви, отлично вплитащи нишките на изкуство, бизенс нюх и семеен уют. Нали не изпуснахте нишката на мисълта ми? Около вас е абсолютна хармония. Труд, творчество, красота.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Скъпи Везни, ако напоследък кантарите ви са се накланяли към Обича ме - Не ме обича, то през идната седмица ще е добре да забравите за малко сърдечните драми. Късметът ви очаква на полето на труда и творчеството. Личните ви качества няма да останат незабелязани, така че периодът е особено успешен за служебни контакти. В случай че колебанията са между сините и червените обувки, най-добре да не купувате нито един от двата чифта. Звездите ви съветват да сте пестеливи и внимателни с финансите.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Скорпиони, задачата ви през идната седмица е да бъдете концентрирани и да държите здраво в щипки собствените си дела. За щипките разбрахте, а сега за жилото: препоръчително е да го скриете за малко. Дори нещата да не се развиват според собствените ви представи, избягвайте да действате агресивно и да реагирате твърде емоционално. Изобщо, периодът е особено подходящ за доза дзен будизъм, разходки сред природата, туристически обиколки и срещи с приятели.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Чудесен период за спасяване на принцеси в беда, преборване на дракони и данъчни, и дуги рицарски дела. Всяко начинание, изискващо вашето благородство и вътрешни сили, може да се увенчае с успех, затова смело се впуснете в битка. Все пак имайте едно наум: не всички герои в приказките са безкористни колкото вас. Опитайте се да се пазите, особено ако ви поискат гърне жълтици на заем. Друго, за което звездите ви предупреждават, е: Не се възгордявайте. Никой не обича самонадеяни пичове, било то и принцове.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Мили Козирози, предстои ви седмица, през която сте най-отпускарският знак сред Зодиака. Периодът е подходящ за създаване на уют и комфорт, както в дома ви, така и в отношенията. Възможно е да укрепите стари познанства, да преоткриете магията в нови и така нататък. От вас се иска да забравите тежките теми и делнични разговори и максимално да се насладите на общуването. Звездите ви подбутват и към посещения на изложби, фестивали, кино прожекции. Изкуството е вечният ви лек, в случай, че все пак ви застигнат мрачни мисли.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

През идната седмица късметът е на ваша страна, Водолеи. Обстоятелствата са благоприятни за реализиране на почти всичките ви мечти, хрумвания и планове. Но бъдете внимателни - не е препоръчително да се претоварвате и да тропате с краче нещата да се случат на "всяка цена". Едно балансирано отношение и липса на алчност от ваша страна ще закриля хармоничния развой на събитията. В този аспект добре е да не бъркате приятелството с бизнеса. Оставете за малко настрана грандиозните идеи и просто се насладете на компанията на близките си.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Романтични, езотерични, фантастични или друг тип лични изживявания ви очакват, Риби. През седмицата се чувствате като гости от друга планета и в това всъщност няма нищо лошо. Периодът е подходящ за преоценка и подреждане на ценностите. Нищо чудно след дълбоко вглеждане в себе си да разберете, че голяма част от тревогите ви са безпочвени и да откриете така бленуваното вътрешно спокойствие. Всичко това е чудесно. Единственият съвет към вас е - купете си шапка. Не звучи логично, но какво пък...