Хороскопи
Седмичен хороскоп 24.04.2017 - 30.04.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Наситени моменти от различни по трудност и приоритети задачи, ще се налага да движите еднакво прецизно и семейните, и работните си дела. Няма да ви липсва нужният тонус за това. Само избягвайте, особено у дома, да бъдете резки и конфликтни - нямате нужда от допълнителни искри, защото и без това дните ви са малко напрегнати. В края на периода разпуснете с някоя разглезваща покупка – луксозно издание на книга или претенциозно вино. Вие решете, но ще сте си заслужили малко глезене на сетивата.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Малко противоречиви дни, през които събитията няма да се случват по желания от вас начин. Не позволявайте това да ви разочарова, намалете очакванията си, за да запазите борбения си дух. Не давайте и не правете непоискани от вас услуги. Има и по-подходящи дни да демонстрирате добротата си. Всъщност, в седмица като тази, да се погрижите първо за себе си ще е силна форма на любов към ближните ви. Можете да я демонстрирате и като вкусна домашна вечеря или малък подарък. Никой няма да ви упрекне в егоизъм.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Много е възможно тези дни да получите важна информация от лично или служебно естество. Определено тя ще ви даде предимство, но не бързайте да се възползвате от нея и най-вече да я споделяте. Осмислете внимателно фактите, а и да направите впечатление на човек, на който не може да се има доверие, едва ли ще е много полезно за вас. Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. Изчакайте го и то поне една седмица. А ако имате наистина нужда да споделяте, то направете го във вечерите с наистина любим за вас човек.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Ако тези дни някой по-високо поставен в служебната стълбица ви упрекне в мудност или откровен мързел, не изпадайте в паника. Истината е, че е възможно да не сте в най-адекватния ритъм на работа, наложен от обстоятелствата. По-добре ще е да си свършите задълженията, макар и бавно, но пък прецизно. Не бързайте да се оправдавате или да се самообвинявате. Идните дни ще докажете  професионализма си. А и помнете, че дори на шефовете не им е винаги готино да са на работа. И те са хора.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Ако може идните дни отложете стартирането на нови проекти. Вместо това посветете усилията си за довършване на дребни, но неизпипани докрай дела, било то в офиса или у дома. Общувайте с хора, с които сте си взаимно симпатични и отбягвайте нови запознанства - рискувате да останете разочаровани. Седмицата ще е много приятна, ако си позволите малко фитнес за тялото, а после и за душата. Начините си избирате сами. Идеите ви за по-успешно ново начало ще ви се избистрят още от сега.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Общо взето най-успешната зодия за тези дни сте вие. Работата ви ще спори и каквото и да захванете, ще се получава от воле. Важно е обаче да не бъдете особено критични и язвителни към колега, който според вас се скатава, както и да бъдете начумерени у дома. Просто не всички са във вашия силен ритъм. Така че, не разчитайте на добри успехи в екипна работа. Или ще трябва да се нагърбите с повече задачи, или като опитните планинари ще трябва да се съобразите с най-бавния в групата. Каквото и да изберете, походът ви е успешен, а върхът ще е покорен.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Като топче за пинг понг сте тези дни. Ще подскачате в противоположни и крайни емоции. Задръжте топката. Не бързайте да изстрелвате веднага това, което мислите или чувствате - рискувате да обидите близък човек, дори да сте прави. Тези дни откровеността не е добродетел, която да работи за вас и околните. Да премълчиш не е лицемерие, във вашия случай ще е проява на тактичност и мъдрост. Това също са нелоши добродетели. Нали?

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Ако сте изкушени да спестите усилия и да направите нещата по по-лесния начин, не се поддавайте. Напънете мускули и воля и ще блеснете с резултати и неподозирани за околните нови качества. Спечелете най-доброто от обстоятелствата. Развихрете лидерските си умения. Вложените усилия през тези дни може и да ви поизцедят, но вечерите умората ще е приятна и удовлетворяваща. Успех.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Не пропилявайте началото на седмицата в по-дълги кафета и несъществени разговори от общ характер. Впрегнете още сутринта във ваша полза. Сделки, преговори, заготовките за студената кухня - в каквато и сфера да се реализирате, ще сте силни в най-първите часове на работния ден. С такава лекота ще ви се получават нещата, че твърде вероятно е денят да свърши за вас по-рано от очакването. Възстановете през остатъка сили по изпробван начин. Почивката е заслужена.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Ако понеделникът не е точно по вкуса ви и незнайно от къде у вас са се наместили неканени лоши мисли, е много важно да ги изгоните. Изпробван метод е да им кажете „къш, лоши мисли” и да облечете най-хубавите си дрехи. Проявете решителност и оптимизъм, защото всъщност седмицата е обещаваща, особено откъм нови познанства и контакти. Бъдете активната страна. Не чакайте да ви търсят или канят. Ще видите как през уикендак лошите мисли седят в някой ъгъл и треперят от страх.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Дни, през който е хубаво да промените гледната си точка, да влезете в обувките на другия, да поемете несвойствени за вас задачи у дома или в офиса. Силно вероятно е да успеете там, където околните не се справят. Успешни актьори ще сте във всякакви роли. Така че, не избягвайте нови предизвикателства и не отхвърляйте нестандартни предложения. Става дума и за деня, и за нощта.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Точно по вкуса ви имате шанс да помогнете на ваш близък, да се включите активно в обществено значима дейност. Да сте безкористни ще ви даде приятното усещане, че сте полезни за вас и света. Така че, независимо дали сте социални предприемачи, спортисти или готвачи, идните дни ще се реализирате най-успешно в една сфера - тази на добрината. Насладете се на момента си!