Хороскопи
Седмичен хороскоп 24.09.2018 - 30.09.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Идните дни е възможно често да се обръщате към миналото си. Да търсите уют и спокойствие в спомени. Там, където ви е било приятно и мило - на морето, в планината, в детството. Всъшност, много правилно сте се сетили. Потърсете мъдростта на детето във вас. То ще ви даде ценен и безкористен съвет за това как да постъпвате правилно днес.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Избягвайте излишни спорове идните дни. Не отвръщайте на нападки, не се оправдавайте за критики – независимо дали са градивни или не. Тези дни си мълчете. Гледайте мъдро, съгласявайте се и правете каквото сметнете за добре. Без да се обяснявате, да търсите одобрение или нечие разрешение. Действайте. Но действайте мълчаливо.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Вслушвайте се малко повече в съветите на околните идните дни. Особено, ако тези околни са проверени през времето съветници. Да, малка ненатрапчива идея относно външния ви вид, съвет за ново място или рецепта ще ви дойдат окей. Обаче, най-вече се вслушвайте във финансови съвети. Не са ви най-практичните дни за харчене и печелене на пари. Опрете се на нечие изпробвано финансово рамо.

 

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Не знам какво е донесло на котката любопитството й, но знам, че при Рака идните дни то ще отваря много врати. Вашето любопитсво към хората, към живота, към живинките ще е вашият мощен двигател. Ще бъдете сила в това да взимате итервюта, мнения, нагласи. И независимо дали е свързано с работата ви или е чисто изследователският порив към феномена живот, тези дни ще са наситени с добри емоции. И чувство на удовлетворение.

 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Идните дни е възможно да бъдете подложени на редица тестове, различи изпити, препитвания, “Лъв стани, лъв мирно"... Обаче, именно в такава “сесийна" седмица вие ще блеснете със знания и умения. Вдигайте ръка, смело. Подготвени сте за изпитите, независимо от естеството и средата, в която ще се провеждат.

 

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Използвайте засилващата ви се увереност във вашите способности, в правотата ви, за да представите на по-широка аудитория идеите си. Да, иде реч и за работа. Но в по-скоро една генерална концепция, един мироглед, който не касае само работа, а отношение към живота. Убедителни сте. Проповядвайте смело - смелост и доброта. Познах, нали?

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Използвайте добрe силната си енергия идните дни. Приливът на самоувереност и на решителност е от онези щастливи приливи, които помагат на корабите да пристигнат в желаното пристанище, а капитанът да е доволен от добрия попътен вятър. Схванахте идеята, нали, морски вълци?

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Вашите амбиции и целите ви са достижими. Мечтите ви реално изпълними. Виждате го и го знаете. Странно, възможно е реалният предвкусван успех леко да ви демотивира. Не, не целите ви са били твърде лесни за постигане или критериите снижени. Просто сте добри в това, което правите. Правете го, но набелязвайте и следващи върхове за покоряване.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Вашата концентрация, вашата изобретателност идните дни са на завидно ниво, позволете им да ви доведат на още по-високо ниво в работата, в ученето, в преподаването или стрелбата с лък - защо не? Ловните ви инстинкти са силни и няма да ви подведат. Ловувайте - в кариерната джунгла, в социалната гора. Но, струва ми се идните дни ще сте и в ролята на “ловецът на сърца".

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Опитайте идните дни да отпускате, да не носите напрежение. Толква се притеснявате да не накърните нечии интереси, да не нараните нечии чувства, че е много вероятно тези ви добри намерения да имат обратен ефект - да избухнете без повод, неуместно. Забавете. Не мислете две-три крачки напред. Давайте го леко и лежерно. Всички и всичко ще е на ред.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Отдава ви се страхотна възможност да закриете прекрасния септември - ефектно и ефективно. Действайте по вашия начин, слушайте най-вече себе си. Вашият разум, морал и светоглед идните дни са най-подходящи за вас. И за онези, които са най-ценни около вас.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Идните дни ще са леки и гладки. Вашето спокойствие ще се отразява на околната ви среда. Хармония между битие и съзнание, за което много философи могат само да си мечтаят и да ви завиждат. Насладете се на тази седмица. Чудесна и хармонична. Като вас.