Хороскопи
Седмичен хороскоп 20.02.2017 - 26.02.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

През идните дни за Овните словосъчетанието „пролетна умора” не само ще е непонятно, но направо ще си е абсурдно. Пролетта ви дава криле, независимо дали е влюбеният кос под прозореца или кокичета щръкнали напук над избуялите боклуци, вие виждате красивото тези дни. Запазете го. Вашият оптимизъм тази седмица не е безпочвен, но по-важното е, че може да е силен импулс за някой, който го играе “пролетно уморен”.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Хубаво ще е да намерите отдушник на гнева си тези дни. Не казвам, че той е несправедлив, но ако го стаите може да избухнете много лошо. Така че, Телци, боксовата зала, компютърната игра - някъде, където агресията ви ще е безопасна и за вас, и за околните. Не ви вменявам, че таза седмица ще имате повод да ви прекипи. Просто, ако усетите, че натам вървят нещата, обезопасете периметъра.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

”Яваш, яваш” може би би казал вашият зодиакален побратим Христо Явашев. Давайте го по-бавно идните дни, по-творчески и мащабно. Райхстагът едва ли е опакован за един ден. Ако не ви се получават нещата от “раз”, просто не се впрягайте, ще се получат от “два”. Имате нужда от размах, но и от време. Седмица, през която да сте по-лежерни, на вълна реге, Боб Марли... и “Стръкчета трева” (имам предвид книгата).

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Не е задължително да сте чели “Зимата на нашето недоволство”, за да напишете през идните дни “Пролетта на нашите удоволствия”. Или поне да ги изживеете. Хедонистична седмица, наситена със смях и забавления, без катарзисни мигове или откровен махмурлук. Има такива весели дни, но не ги чакайте - предизвикайте ги. Колкото и ангажименти да имате, отделете време за забавления.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Не знам дали левът има златно покритие, но Лъвът определено има. Тази седмица със сигурност. Обаче не иде реч толкова за пари и материални блага. Отдава ви се шанс да блеснете с професионалните си умения, но още повече с чисто човешки, неоценими качества. Няма карати, унции, мерни единици, които да измерват добротата и емпатията. И идните дни ще имате шанс да го докажете.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Девите звучат като любимите ми „Iron Maiden” тези дни. Да, много хеви, много метъл, но без един грешен тон. Спокойно казвайте, ако имате нещо да казвате. И не се притеснявайте, че думите ви ще са твърде тежки или гласът метален. Тонът ви ще е верен. И ако имате да изчиствате отношения, било в бизнеса, било в личен план - сега е моментът. Не спестявайте истини. Публиката няма нужда от тишина.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Не казвам, че ще е тегава седмица, но наистина ще трябва да вземете крайни решения. И ако ви прозвучи малко грубо, е само, защото вие не трябва да се притеснявате да сте такива. Ак, е дошъл моментът да скъсате с работодател, неискрен приятел, човека до вас - действайте. Вашето решение е единственото правилно. Тези дни не пазете чувствата на околните, а само вашите. Ред ви е и ви се полага.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Какво се пееше в онази песен “Una palabra” - една дума може да не казва нищо и в същото време да каже всичко. Хубаво е тази седмица да мерите речта си. Не да ставате поети. Да внимавате какво и на кого казвате. И какво премълчавате. Склонни сте тези дни към по-силни думи, по-рязък тон, нещо, което няма да работи във ваша полза. Така че, повече се ослушвайте, оглеждайте се и тогава преминете... добрите обноски. Но само, ако наистина се налага.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Влизайте в битки само, ако се чувствате силни, надъхани и подготвени за победа. Но моят съвет е идните дни да свалите малко доспехите и да си починете. Не е момент за рицарски турнири, математически олимпиади и други съревнования. Ако можете, давайте го по-кротко. Търсете компанията на любими хора и животни, не изпробвайте предела на силите си. Думата “мързел” би ви вбесила. Затова ще кажа - позволете си малко съзерцание.

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Нищо не помня от физиката, камо ли от квантовата, освевен, че всичко е свързано. Това ме очарова и до ден днешен. Е, квантови Козирози, идните дни ще доказвате подобни теории. И вие ще сте връзката между това “всичко”, затова бъдете внимателни в отношенията си с околните. Не ги избягвайте, не ги подвеждайте. Ако трябва бъдете малко суховати, но точни, като научни работници. Всичко е физика. И не на тъгата. Така поне твърдеше учителката ми.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Много разнородни занимания ви предстоят идните дни. Тъпото е, че не всички ще са ви интересни, най-малко забавни. Хубавото е, че ще ги отмятате макар и с досада, но с добър резултат. Въоръжете се с търпение, Водолеи. Има и такива дни, в които артистичната ви натура се сблъсква с данъчни декларации, административни главоблъсканици и всичко, което трябва да се свърши. Ще ви се получи.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Искам само да вметна, че няма такова нещо, като “Сатурнова дупка”. И ако понеделникът ви е крив, е защото е понеделник и на всички ни е крив. Не бъдете фаталисти идните дни, защото сте склонни точно сега към това. Идва една прекрасна седмица, стига да не отдавате прекалено значение на разни измислени знаци на съдбата, на Фата моргана или седмичния ви хороскоп. Вие сте си съдбата. И тя е много яка.