Хороскопи
Седмичен хороскоп 12.02.2018 - 18.02.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Много от вас, Овни, са усъвършенствали изкуството да овладяват или поне да не показват силата на емоциите си. Но точно тези дни не го прилагайте. Време е да тропнете с крак, ако сте гневни, да отроните сълза, ако ви е мъчно, да се смеете до припадък, ако наистина ви е смешно. Но най-вече е време да сложите панделка на сърцето си и да го подарите на човека, когото обичате. Дори с риск да ви бъде върнато, макар и без празнична украса. Надявам се, че ме разбрахте. Няма да имате грешен ход. В най-лошия случай ще сте наясно със себе си, но в най-добрия и по-вероятния отсреща ще откликнат със същия безкрайно мил и откровен жест. Да бъдете спонтанни всъщност така ви отива

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Дни, през която ще е хубаво да стегнете строя, Телци. Просто повечко воля и самодисциплина. Не казвам, че не сте волеви. Просто тези дни ще ви е малко по-трудно да спазвате режима си на хранене и спорт. Да пристигате навреме на работа, да спазвате срокове и уговорки. Давайте си аванс за задачи, които обикновено бихте свършили хей така, без грам усилия. Направете си бележник и отмятайте свършеното, навийте часовника пет минути по-рано - измислете си дребни трикове, които да ви улеснят. Така няма да карате времето ви да се чувства недостатъчно (много кофти чувство, спестете му го). Седмицата ще е прекрасна, само си я организирайте, тогава и вие, и времето ви ще сте доволни.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Мисля, че всеки, който чете или пише хороскопи, е галактически стопаджия и като такъв трябва да има подръка Пътеводителя - на чиито корици с големи приветливи букви е написано „БЕЗ ПАНИКА“. И вие така, ако понеделникът ви тръгне с бумтене на булдозери под прозореца или с други още по-вредни емисии шум, като превъзбуденото гълчене на ранобуден шев, помнете - БЕЗ ПАНИКА. Денят не се познава от сутринта, както и седмицата от понеделника. Всъщност ви предстоят едни доста забавни дни. Стига да игнорирате всички дразнители, които се опитват да ме опровергаят и най-вече да развалят настроението ви. Бъдете пердета, бъдете непукисти - галактически или земни, но тези дни не допускайте никой да сваля усмивката от лицето ви.

 

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Приятни дни, през които ще се радвате на нови придобивки, независимо от стойността им или безполезността им. Те обаче ще ви носят по детски радост. Така че, тези дни не се питайте кое колко струва и имате ли нужда точно пък сега от него. Ако някой шал, красота за дома или стара книга развълнуват естетичното ви сърце, грабвайте ги. Ако обичате да правите и подаръци - хей така, без повод – то това е вашата седмица. И не се самоупреквайте в прахосничество или вещоманство. Всъщност това ще са придобивки за душата. И именно затова се оставете тя този път да държи портмонето ви.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Дни, през които събитията ще се придвижват по предсказуем за вас начин. Лесно ще ви е да взимате правилни решения и да планирате деня, седмицата, идващия месец. Липсата на изненади не винаги е отегчителна. При вас ще донесе спокойствие и увереност, като у индиански вожд. Възползвайте се от “гадателските“ си способности тези дни да ръководите делата на племето - служебното или семейното, по-възможно най-прагматичния начин. Не без основание думите ви ще придобиват все повече тежест, но не се подхлъзвайте да влезете в роля на крайна инстанция, за да не се налага да палите лулата на мира. Пушенето вече не е на мода. Действайте по бойните пътеки, с ловкост и лекота, на които са способни само Винету... и един Лъв. Аз казах.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Седмица, през която може да ви се налага да прекрачвате локви от битовизми, да минавате по обиколни пътища до желаната цел, да правите компромиси с хора, с които не ви се занимава изобщо. Няма обаче да съжалите за дребния дискомфорт през тези дни. Всички тези досадни бабуни по пътя ще ви помогнат да карате по-методично и без излишни емоции, да свалите малко напрежението, да освободите съзнанието си от гениални идеи и грандиозни проекти. Защото, колкото и да са въодушевяващи, признайте си - понякога натежават. Отметнете задачките, сложени отдавна в графа “това може и утре“, така ще си освободите един прекрасен край на седмицата. Без камъчета в обувките се ходи по-леко, нали?

 

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Случвало ли ви си е да си купите чанта с много отделения или яке с много с джобове с идеята, че всичко ще си е на мястото и няма да губите време в търсене. А да се окаже, че просто сте се сдобили с повече места, където да не намирате това, което ви трябва? Понякога да имаш повече опции и избори е объркващо и даже малко паникьосващо. Може да се изгубиш като ключовете, които сте сигурни че “точно тук ги прибрах“. Тази седмица звездите ще ви предложат различни отговори по въпроси, които ви вълнуват. Важното е да знаете, че няма грешно решение, но вземете ли го, следвайте го и не мислете за отхвърлените варианти. Смело напред, Везни.

ПП: ключовете са в предното джобче на чантата/якето.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Успехите ви правят още по-привлекателни и чаровни. Тази седмица ще сте притегателна сила както за всевъзможни сполуки, така и за симпатизанти, последователи и откровено разтуптени по вас сърца. Е, кой не обича така? Обаче - винаги има някакво “обаче“, звездите понякога са големи киселяци - та, тези дни сте склонни към възгордяване, към малко високомерно отношение към емоциите на “фен клуба си“. Опитайте да не си играете с ничии, чувства, дори да мислите, че е просто невинна закачка. Така няма да рискувате да скапете иначе прекрасната седмица и романтичния уикенд, които ви се очертават на вас и още някой друг.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Няма книга по самоусъвършенстване, ливинг коуч, псевдонаучна статия или какъвто и да е хороскоп, който да ви вдъхне по-голяма увереност и енергия от вашите собствени успехи. Скептицизмът ви е по Бъртранд Ръсел - обоснован и респектиращ, вярвате само на провереното. Затова запретвайте ръкави, Стрелци. Имате поле за изява и потенциал да постигнете повече от желаното, а това ще ви направи още една идея по-уверени в себе си, в идеите си, и начина има на реализиране. Ще докажете, най-вече на себе си, че чудеса стават, но по вашия начин, без модерни и класически суеверия, а със здраво бачкане и безкомпромисна позиция.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Съзнанието ви е чисто като онази легендарна tabula rasa, сърцето ви е леко и тупка в ритъм. Ако някои от вас до скоро са ги глождили неясно формулирани въпроси, неясни тревоги и опасения, то тази седмица ще се отърват от тях. Без напрежение или каквито и да е усилия. Сега сте като бял лист хартия, на който ще се напишат хубави думи или най-точните изчисления. Не се стеснявайте да търсите мнение или помощ, когато сте затруднени - никой няма да ви сметне за неопитен или некомпетентен, но се вслушвайте най-много в съветите на интуицията си. Запълвайте белия лист по вкуса си - с водни боички, нотни линии или игра на морски шах. Но не забравяйте да оставите едно ъгълче празно. За подписа на автора. За вашия подпис.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Седмица, през която ви предлагам да си намерите едно ново забавление - да съкращавате разходите си. Пробвайте и ще видите, че да си пестелив не е признак на стиснатост, а е доста полезна и интересна игра, макар и зарибяваща. Нещо като антихазарт, без билетчета и прочие. досада, ако не броим тези за градския транспорт, използвани вместо такси. Съвсем сериозни ви предлагам това упражнение, водете си и бележки. В края на седмицата, като теглите чертата, ще грейнете, като видите от колко излишни харчове сте се освободили, а и колко имате за... харчене. Не, не ми благодарете. Вложете спестеното в един прекрасен уикенд. По ваш вкус... и възможности.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Възможно е тази седмица да ви споходи меланхолията, носталгията дори по хора и места, които не сте виждали. Било от сезона, времето във вас или прищявка на звездите, но има и такива дни. Отделете нужното внимание на тъжната госпожа, но не повече от ден-два. После деликатно я отпратете като мил, но досаден и неканен гостенин. С хубава книжка с поезия, любим, филм или музика. А най-вежливият начин да не накърните романтичната й душа, показвайки й вратата, е да напишете любовно писмо до... себе си. И после се захващайте с ежедневните си дела, защото имате да спортувате, да излизате с хубави хора и животни, а и може би да четете наистина любовно писмо, макар и на есемес или чат, и неписано от вас.