Хороскопи
Седмичен хороскоп 11.12.2017 - 17.12.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Дни, през които ще сте изключително убедителни в думите си. Така че, ако професията ви е свързана с преговори, с водене на дела, ако сте журналисти или писатели, ще бележите върхове в нея. Но не ограничавайте даровете на дар словото единствено в служебен аспект. Сега е точен момент да облечете в най-подходящите и разбираеми думи чувствата си, да обясните поведението си. И хората до вас най-сетне ще проумеят, че това, което правите, е само за добро и продиктувано от обич. Имате нужда от разбиране. Е, тези дни изгледите да го получите са изключително добри. Имате право да говорите. И най-вероятно всичко, което кажете, ще е във ваша и обща полза.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Малко променлив астро климат идната седмица. Ще е хубаво да приемате дните ден за ден. Не да се примирите, а по-скоро да се смирите. Ще има хубави и по-хубави дни, но не според желанията ви. Не най-хубавите дни оѝаче ще изострят сетивата ви точно за вашите желания и за това, което ви прави щастливи. Към края на седмицата така кристално ясно ще знаете какво точно ви се прави (или неправи с книжка в ръка на дивана), че нищо и никой не може да ви попречи. И да имате малко разочароващи понеделник-вторник, то през уикенда ще сте доволно компенсирани. Едни блажени Телци, послушали най-добрия си съветник. Не, не мен. Сърцето си.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Много е демотивиращо, направо си е гадно да вложиш цялата си енергия, сила, талант и не само да не получиш „благодаря“, а и остра критика или забележка. Много е възможно да се получи така с вас идните дни. В работа или у дома. Не позволявайте подобна ситуация да попари ентусиазма ви. Не кацайте омърлушени по средата на полета. В каквато и посока да е той, да знаете, че тя е вярната. Да подобрите резултатите в работата, да разкрасите живота на близките ви... Вдъхновението ви е силно тези дни и каквато и неблагодарност да срещнете, тя е просто изпитание за него. Е, изпитани сте. Летете! Отличен шест!

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Някъде сте се зареели в облаци от мечти. Няма лошо. Но в такива замечтани дни, дали е най-подходящо да вземате финансови решения? Избягвайте тази седмица да го правите. Кулите от пясък може да се окажат направо пирамиди, схеми за измами, дребни тарикатщини на ваш гръб. Силно вероятно е тези дни да срещнете симпатични котарак и лисица, които да ви убедят, че ще увеличат състоянието ви. Обяснете им, че не сте Пинокио. Просто замечтани Раци, които така искрено искат едно по-добро утре за всички ни, че са склонни тези дни на необмислени постъпки. Но няма да ги предприемат. Не и тези седем дни.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Ако почувствате нужда да избягате от реалността - направете го. Но, не късайте тотално и генерално с нея. Вечер с книга в ръка, чаша вино вместо новини и риалити формати навиращи ни грозната действителност в лицата. Минутите за почивка с кафе прекарани в пълна тишина без злободневни теми. Малки ваши трикове. Но, не зачезвайте рязко от ежедневието с някоя предпразнична отпуска. Сега сте силни именно в работата си. Ковете желязото, защото е горещо. И не забравяйте колко сили сте хвърлили то да е такова. А и много е вероятно именно вие да сте тези, които ще поправят това, от което ви се ще да избягате. Стига да пожелаете - можете го.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Всичко ви се получава идната седмица. Ама по план. Обаче нещо не ви е ОК, усещането за триумф ви бяга. Е, да, положили сте свръх усиля нещата да станат. Станали са. Обаче сте склонни да пренебрегнете и другите съпричастни за вашия успех. Деви, не пренебрегвайте екипа си тези дни. Независимо дали са тези, които сменят гумите на болида ви, или онези, които са инвестирали в шампионските ви успехи във Формула едно. Склонни ли сте да развалите магията само, защото вие сте били на кормилото? Бъдете честни и споделете шампионските мигове дори и с най-малкото винтче от машинката ви за успех. Нека шампанското е за всички. Така е по-сладко.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Очертава се доста купонджийско начало на седмицата. Още понеделник, вторник е вероятно да са ви петъчни, така че не се чудете, ако към средата на седмицата сте обект на ухажване, на не съвсем служебни имейли, съобщения, покани. Направили сте на някого впечатление и то доста силно и в това няма нищо лошо. Нали? Стига обаче да не сте вече обвързани или да не търсите сериозна връзка, защото заформената през тази парти седмица не дава знаци да е такава. По-скоро е в духа на дните или нощите - опияняваща, забавна и танцувална. Но малко главоболна на сутринта. Обаче пък, ако ви се флиртува - действайте. Какво по-хубаво от това да си харесван?

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Опитайте да отхвърлите повечко задачи в работата още в началото на седмицата, защото после звездите - прозаично настроени - са ви заложили разни битови закачки. Да, тъпо е, но това е. Вероятно разни незапланувани, но наложителни ремонти, разправии със съседи и асансьори. Дзен или изкуството да се поддържа домашен ред. Хубавото е, че вероятно ще попаднете на доста интересни персони, поправяйки щетите на тези киселяци- звездите. Не, няма да е баш майстора. По-скоро ще се окаже, че човекът ремонтирал пералнята ви, е поетът, който сте търсили. Или вашата муза. Понякога работното облекло е толкова секси. Е, „гащеризон“ не звучи точно така. Ама вие ще придобиете визуална представа.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Ако сте си патили от вашата откровеност и прямота, тази седмица няма да е така. Дори в най-обикновен разговор е вероятно да спечелите ценен съюзник и приятел. Възможно е само с една дума да стопите дори ледника, тупкащ на мястото на сърце в гърдите на шефа. Да, дори това е възможно. Вашите думи са винаги истината и самата истина. Но твърде често точно заради това са ви носили негативи. Е, тези дни няма да е така. Заставали сте с дела винаги зад тях и сега ще ви се отплатят. Дръжте се естествено. Казвайте, каквото мислите. И повярвайте ми - няма малки победи, когато говорим за истината и справедливостта. Но, точно на вас ли да казвам.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Много е хубаво да се почувстваш цял. Ама много. И това ще се случи, като разделите сърцето си. Да, дели се. Не се страхувайте да го направите. Имате обич за всички, които обичате. Просто сякаш някои от вас се стесняваха да я показват. Смело напред, любвеобилни Козирози. Не, не казвам точно тази седмица да ставате хипари с техните хубави, но предобрени лозунги. Но, идните дни ще имате силите наистина да промените света. С любов, не с войни. Може да е само вашият свят. Или на този до вас. На някое изхвърлено на пътя кутре. На измръзнало мушкато. Няма значение. Слушайте голямото си сърце. И си припявайте с любимата ми козирожка Анни Ленъкс: Hey Hey I Saved the world today”.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Още в понеделник ще ви светне, че се задава чудно добра седмица. Че вашата отговорност и честност в отношенията си струват усилията и, че хората отсреща ги ценят. Да, вероятно сте се съмнявали в това. Е, тези дни ще видите, че не е било напразно нито едно ставане по-рано, нито едно прибиране по-късно - било заради служебни ангажименти или позакъсал приятел по някой си път. Защото прекрасно знаете, че в живота няма второстепенни пътища или магистрали. Но, ако сте имали съмнения, че околните не го схващат, тези дни ще видите, че не сте сами. И всеки стопаджия или кахърен катаджия, на когото сте помогнали, тези дни ще намери начин да ви се отблагодари. Аз съм от първите. Благодаря!

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Знакова седмица, през която знаците няма да са малко и вие ще ги разчитате правилно. Всички намигвания на съдбата, всяко шесто чувство ще са ви втора природа. Вярвайте на интуицията си, на усещането си за сняг, на гъдела в стомаха си. Наречете го както искате. Не говорим за хазартни игри, нали. А, за вътрешното ви усещане относно това какво е редно и какво не. За това да не се съобразите този път с желанията и разбиранията на околните, само защото те са мнозинство. Отстоявайте себе си тези дни. Вие знаете най-добре кое е най-добро. Знам, звучи мистично, но се опитвам да говоря на вашия език, драги ми Риби.