Хороскопи
Седмичен хороскоп 20.03.2017 - 26.03.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Способността ви да се мотивирате и да се нахъсвате в най-обезсърчаващи моменти (не че предстоят такива), е впечатляваща, но идните дни укротете малко спортната си злоба. Само една идея. Рискувате да се пренавиете, да прегорите в мача. А той е от този тип, при които не е важен резултатът, а удоволствието от играта. Търсете равен резултат - в спорове не доказвайте на всяка цена правотата си, дори да сте абсолютно убедени в нея. И, ако не вярвате на мен, попитайте Веско Топалов - ремито не е поражение, понякога е най-мъдрият ход.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Прекрасни моменти да видите малко свят, но и светът да ви види. Гледката си заслужава откъдето и да е погледната. Дори да нямате възможност за по-разточително пътуване откъм време или финанси, постарайте се да сте повече сред хора, в центъра на събитията и на местата по вкуса ви, които сякаш сте си спестявали до сега заради битовизми. Най-добрата инвестиция на време и пари ще е в доброто ви прекарване на тези дни. Ще си струва, няма да са напразно похарчени емоции. Не само ще разпуснете, но май ще намерите и съмишленици.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Дни, които ще ви предложат много приключения. Но вие сте тези, които ще пресеят кои от тях са забави и кои по-скоро необмислени авантюри. Не се мятайте на всяко скоростно влакче или друга примамлива атракция. Обмислете внимателно твърде обещаващи оферти за ново начало - лесни пари, бърз кредит, още по-бързо щастие и успех в работата и най-вече в личен план. Пресявайте щедри обещания, спамове от Нигерия, свалени звезди (звездите, когато са свалени вече не са звезди, нали?)

Рак

Рак

22.06 - 22.07

А пък Марк Твен казва, че колкото повече опознава хората, толкова повече обиквал кучето си. Аз нищо не казвам. Но, ако идната седмица случайно се разочаровате от разни хора, взимайте кучето на дълги разходки... или си вземете куче, ако нямате. Има и такива дни, дето не са ни по вкуса. Малко мизантропски. Но пък Стивън Кинг казва, че ако напишем dog наобратно щяло да се чете бог. Малко объркано стана, но идеята е, че винаги можем да четем отзад напред. И да се получи нещо повече от добро. Като уикенда ви.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Компютърът ви е бавен, транспортът ви закъснява, заплатата ви също, събеседникът е многословен? Еми, по-скоро не. Вие сте се разбързали. Сякаш забравили основното правило на учителя Карлсон - “Търпение и само търпение”. По-кротко, скъпи Лъвове, Не форсирайте идните дни събитията. Всичко ще си дойде на мястото, времето нито е ваше, нито наше, нито ничие. (Може би само Левски има правилна теория за него.). Дайте му време и то ще работи във ваша полза. Наистина. Часът е... точно шестдесет минути. Честно.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Малко заземяване при вас, Деви... не, не зазимяване, пролетта си пърха. Просто ще ви се наложи да стъпите здраво на краката си и да ходите по земята. За кратко да се концентрирате над семейния бюджет и да пренебрегнете своеволията на Световната банка. Дни, през които ще е хубаво да обърнете внимание на вашите дела, без да сте притиснати от обстоятелства, но с лек намек за това. Само силни, спокойни и в комфортна среда може да се борите успешно за добруването на планетата.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Възможно е да влезете тези седмица във филма “Странни дни” или поне заглавието ще ви подхожда. Но, вижте, какъвто и да е сюжетът, сценарият, саундтракът - не забравяйте, че вие ще сте главният герой. И, да, споменатият филм е класическа антиутопия, но е и прекрасна любовна история с един от най красивите финали. Така че, изиграйте си главната роля. Очаква ви много фантастика (породена от вашата фантазия), малко екшън, кибер пънк и щастлив край на седмицата.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Малко сте обидчиви тези дни. Склонни сте да вадите думите от контекста, драматизмът ви влече, ревността ви изкушава и се чудите колегата ви дали не взима по-голяма заплата от вас, пък само си клати краката. Вижте, не знам дали дяволът носи Прада, но определено, не носи радост. Оставете тези чувства на него, те скапват добрите отношения, хубавото настроение и губят време. Благородството ви отива повече от всяка скъпа марка, носена от споменатия рогат герой. Няма да му се доверявате, нищо, че има вкус за дрехи.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Не нямането ни прави бедни и имането богати. И вие чудно добре ще го докажете идната седмица. Макар и да е възможно да сте притиснати от леки финансови несгоди, ще имате прекрасна седмица. Пример сте за околните, как със знание, желание и можене се правят чудеса от храброст. Креативност не е най-любимата ми дума, но точно за вашата зодия, за този хороскоп май е най-подходяща. Грабвайте си я и действайте по задачите. Вдъхновяващи Срелци, богати на идеи и на сили за осъществяването им. Респект!

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Проявете смелост идните дни. Не ви липсва, просто й дайте път. Отдавна сте си наумили да направите нещо полезно за вас самите - било да откажете цигарите, да не се връщате за пореден път в нездравословна и изчерпана връзка или да пиете на гладно чаша топла вода. Няма значение. Важно е да действате по посока на това, което сте решили. Да игнорирате малко авторитетите си и толерантността си към тях. Не всички, които ви мислят добро, ви въздействат добре. Сега е много удобен момент вие да се погрижите за себе си. И да демонстрирате самочувствие и авторитет.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Може и да почувствате малко тази седмица липса на енергия и да се притесненявате, че ви пада акумулаторът. Най-вероятно не е точно така. Просто сте объркали полюсите. Мятате сили в работата, игнорирате чувствата си и наистина това може да ви изнерви. Възможно е да сте объркали къде е плюса и къде минуса и там де се прекъсва схемата. Обърнете ги. И обърнете повече внимание на личния си живот, на почивката, на забавленията. Ще се почувствате презаредени. Не рециклирани, бъдете чисто нови.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Шансът е на ваша страна. Изработихте си го. Някои от вас дори си го изстрадахте, но си е ваш. Грабвайте го и се възползвайте. Идват дни на подем, но успокойте адреналина. Действайте рационално и премерено. Без еуфория, без да летите в облаците, да скачате с бънджи или каквото ви хрумне. Оставете за тази седмица томчето на “Дон Кихот” и се концентрирайте върху строго професионална литература, както и текстове на договори, анекси и всичко, което касае професионалното и финансовото ви израстване. Точно в тази насока ще е вашият нужен и полезен ход.