Хороскопи
Седмичен хороскоп 16.10.2017 - 22.10.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Забодете с рога работната седмица още в понеделник, Овни! Не се поддавайте на всемирния хейт срещу първият й ден. За вас той се очертава изключително силен и ползотворен. Ако си изиграете картите добре, може да ви се очертае един доста по-дълъг уикенд от на тези, които са си губили време да „оф“-кат срещу понеделника. Още към сряда може да потриете доволно ръце и да си вземете заслужена почивка. Седмицата се познава от сутринта. Вашата е чудно добра.

 

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Седмица, през която ще е подходящо и доста лесно за вас да съчетаете полезното с приятното. Ако ви е приятно да сте със своята половинка, ще ви е и много, много полезно. Независимо дали имате да изглаждате нещо между вас, дали сте в пълна хармония, но не ви достига време да сте заедно, или... или тепърва ще ставате половинки. Дни, през които е хубаво да отделите повече внимание на личния си живот, на най-интимния си свят. Хармоничен и подреден е, вие само му посветете повечко внимание.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Не съм сигурна какво точно значи изразът „себеизразяване”, то всяко изразяване май е такова. Но, ако искам да разбера, ще е хубаво да наблюдавам Близнаците тези дни, защото ще им се отдава да блеснат със своето „аз”. В неговата собствена, неотразена и възможно най-ярка светлина. Не подбирайте изразните средства, Близнаци. Отстоявайте ги и не позволявайте критици от различни величини да ви вменяват кое е подходящо, или не е подходящо за вас - жанрово, цветово, тонално. Все пак ще изразявате себе си. Никой друг.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Седмица, подредена малко наобратно. Уикендът ще ви изненада с новината, че ви предстоят битки за надмощие, за запазване на позиции - въпрос на власт, но по-скоро и на чест за вас. Малко нечестна игра от страна на противника ви предвид почивните дни. Но, ако се подготвите внимателно, преди изненадващите и подмолни действия на опонента ви, те няма да са поне изненадващи. Така че още в понеделник започнете с „Изработване на планове” - глава първа от „Изкуството на войната”, Сун-Дзъ.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Приливът на радостни емоции и слънчево настроение ще е добра почва за покълналия, растящ и цъфтящ у вас оптимизъм. Грижете се добре за него, окопавайте го в компанията на добри приятели, поливайте го с чаша розе, но и го подрязвайте, и плевете - особено от цели, които са избуяли до нереалистични. Бъдете тези дни едни реалистични, прагматични градинари. Мечтайте на воля, но си гонете плана за седмицата, не за петилетката и градината на оптимизма ви ще ражда много сладки плодове.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Предстоят ви големи победи, първи места, фанфари и аплодисменти. Хубаво е обаче да не знаете, че играете в „игрите на добра воля” и да не забравяте екипа зад гърба ви. Треньори, методисти, чистачката на залата и изобщо всички помагачи. Не, не сте склонни към егоцентризъм и главозамайване. Просто вълнението от успеха може да разреди въздуха ви. На високо понякога човек е по-еуфоричен, нормално е. Едно „благодаря” и купон след награждаването ще ви държи здраво на земята.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Вашият сезон, вашият месец, а пък за родените тези дни и вашият купон. И не само за тях, разбира се. Дни на забава, на случване на нещата по ваш вкус - творчески и с лекота. Чудно добра седмица ви се очертава. Само избягвайте ситуации и поведение, които са необичайни за вашето естествено състояние. Стойте си във вашия хабитат идните дни и не търсете нови територии или необичани обитатели. Не ви е време за експерименти - време е за купон. Във ваш изпробван стил. (Честит рожден ден, колежке Ясмина!)

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Бъдете готови да сте довереници на много хора около вас. Близки и по-далечни персони ще са склонни да ви доверяват съкровени и много лични дела. Да ви търсят за съвет или просто слушател. Е, хубавото е, че няма да излъжете ничие доверие (не бих се и усъмнила), но малко кофти е, че този емоционален багаж и отговорност може да изхабят батериите ви. Презареждайте се редовно. Общувайте и със свежи типове, които имат нужда просто да си общуват с вас.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Дни, през които пасивните ви знания ще се окажат всъщност доста активни. Самите вие ще разберете, че знаете много повече от това, което предполагате. И че можете в пъти повече от това, което другите предполагат или поне оценяват. Подходяща седмица да поискате повишение както в заплащането ви, така и в статута ви в службата. Без притеснение, със самочувствие на знаещ и можещ. Скромността ви краси, но в къщи. Пред шефа не дръжте да сте толкова привлекателни. Бъдете оценени по заслуги.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Чудна седмица за Козирозите - да се чувстват щастливи. Е така, от най-малкия повод, от най-малкото нещо, което влезе в полезрението им. Не Козирози, а направо Еднорози. Възползвайте се от тази магична седмица, прилив на ентусиазъм, вдъхновение и обич към заобикалящия ви свят, за да вършите добрини по-най добрия начин. Това ще ви презарежда и държи силни и усмихнати не само през идните седем дни. Раздавайте се, късметлии на седмицата. Това ви е по сърце. Знам.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Миролюбивият Водолей е изправен пред дилема идните дни. Да излезе на арената и да се бори за принципите и позициите си или да си намери тихо място, където да е недосегаем за противници, но и нечут за поддръжници. Аз предлагам първото. Не заради зрелището от евентуалната схватка, а заради хляба, който има в изводите след нея. Че сте доста по-силни и борбени, отколкото предполагат околните. Особено защитавайки принципни позиции. Сложете нещата по местата им. И който още трябва.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Дни, през които добрите ви идеи като че ли ще бъдат заглушавани от странични шумове. Лични взаимоотношения, дуднене на роднини, особено покровителски настроени, ваши си филми. Опитайте да не позволявате на личния ви живот да влияе на продуктивността ви по отношение на работата. Идните дни разделете тези два свята. Преструвайте се, че имате двойнствен живот. Ще бъде забавно, а и така към края на периода те пак ще са в приятна хармония. И никой няма да ви се струва излишен.