Хороскопи
Седмичен хороскоп 26.06.2017 - 02.07.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Не много равна седмица, през която е възможно вашето упорство да е препъни-камък за добрите и гладки отношения на работното ви място. Опитайте да се владеете, да не влизате в конфликтни ситуации и не забравяйте: спорът все още не е приет от МОК за олимпийски спорт, та колкото и да сте добри в него, тази седмица не търсете победата на всяка цена. Бъдете миролюбиви и отстъпчиви, Овни. Опция е да потърсите друга дисциплина - бълбукане в чаша със сламка, например.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Предстои ви една хармонична и по детски весела и безгрижна седмица. Наслаждавайте се на лятото около и вътре във вас. Хедонизмът ви е почти заразен, така че хора от обкръжението ви също черпят с пълни шепи от насладите и удоволствията около вашата личност. Изобщо, да сте неразумни тези дни така ви отива, че ще привличате силно както късмета, така и околните: хора, слънчогледи и слънчеви зайчета.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Период, през който сте по-силни в идеите, отколкото в изпълненията им. Избягвайте прибързани действия. В случай, че задачите ви не са наистина спешни, препоръчително е да ги отложите. Не смятайте това за изгубено време. В момента сте силни стратези, затова се оттърсете от рутината и подредете по-дългосрочно плановете си. А, да. Изберете си и прекрасна дестинация за почивка. Това е единствената всекидневна задача, която в момента ви отива. Замирисва на море.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Оптимизмът ви тези дни не е безпочвен. Опитайте да не форсирате събитията и нещата ще се подреждат като на игра. Оставете сполуката тази седмица да работи, а вие си почивайте и забавлявайте. Бъдете щедри в желанията си, не планувайте – мечтайте, защото планетите съзаклятнически ви намигат. В звездното тесте вероятността да изтеглите най-силната карта е голяма. Честито, Раци. Колелото на късмета се върти за вас!

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Късметът обича смелите, а планетите - явно Лъвовете. Окрилени от това, през тази седмица не се колебайте за нищо: блъфирайте на карти, влизайте в битки, печелете спорове или турнири, но най-вече флиртувайте. Love-ният сезон е открит и съм почти сигурна, че на уловените от вас също ще им е много приятно. Така е, единствено покорени от вашия чар осъзнават сладостта на оксиморона "доволна жертва". Ще се откроявате със страстта и чара си... царе сте на това!

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Възможно е тази седмица амбициите да са доминиращи в поведението ви. Постарайте се да ги укротите, защото рискувате ненужни спречквания, най-вече с партньора ви. За вас е важно да съумявате да се абстрахирате и да разделяте личния от служебния си живот. Не водете офиса в дома си. Карайте го лежерно, настоящият период не е подходящо време за доказване... особено пред хора, които така или иначе сте спечелили на ваша страна.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Да подхвърлите на Везна, че я очаква емоционална седмица, е като да кажете на счетоводител, че ще работи с цифри. Много ясно! Добрата новина е, че изострената ви чувствителност, Кантари, ще ви бъде по-скоро в плюс, отколкото в минус. Опитайте да канализирате вълненията си и да ги превърнете в енергия и стимул за действие. Периодът е благоприятен за сбъдване на мечти, авантюри, пътешествия и всякакви дейности, различни от рутината. Смело напред!

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Оскар Уайлд е казал, че простите неща са последното убежище на сложните натури. В следващите дни опитайте да се придържате към тази мисъл. Бидейки един от най-заплетените зодиакални знаци, добре ще ви се отрази да заложите на по-първични и семпли неща. Свобода, равенство, братство. Мир, любов и разбирателство. Риболов, добра вечеря, секс. И така нататък, и така нататък. Изчистете съзнанието си от излишни сложнотии и се придържайте към базисните си ценности.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Мили Стрелци, въпреки бохемския ви дух и факта, че принципно сте "над тези неща", възможно е тази седмица да ви се наложи да се позанимавате с финансовото си състояние. Спокойно, положението може да е и много положително. Трудно е да се каже, че върху вас ще се изсипе рогът на изобилието, но за сметка на това повечето ви усилия ще бъдат увенчани с успех. Друг съвет, който може да имате предвид: парите са само средство, в крайна сметка заложете на приключенията и любовта.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Нови възможности в сферата на бизнеса, образованието и изобщо практичните и земни теми. Възползвайте се максимално от тях, Козирози. От една страна, защото сега е моментът да вложите време и усилия в личните си постижения, а от друга... "земни теми" може спокойно да се разгледа и като едно чудесно посядване на тревичка, на плажа или където на вас ви се прииска. Важното е, че се чувствате уверени и в мир със себе си. Задръжте тази настройка и извлечете максимума от нея.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Похвално е желанието ви да сте сериозни, да се реализирате и да трупате пари. Преди всичко, обаче, не забравяйте, че сте Водолеи. Тоест - когато нещата ви идват в повече и усещате, че сте загърбили близките си хора или просто сте изморени, потърсете си отдушник по ваш вкус. Разбира се, колкото по-нестандартен, толкова по-удачен ще бъде за вас самите. Всъщност класическите дисциплини като "взиране в слънчоглед за време", "сладолед за норматив" и "здрав сън" също ще ви свършат работа.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Зад замечтания ви вид всъщност се крие човек с много точна преценка и ясна представа за собствените си нужди. През идните дни всички около вас ще осъзнаят това. Изпращате Овните да си играят на пясъчника с техния инат, Телците и Козирозите само могат да завиждат на упорството ви, дори страстта, с която Скорпионите преследват цели, бледнее пред вашата. Държите положението в свои ръце и това е чудесно. Единственото, за което трябва да внимавате, е да не забравяте нежната си половина. Вътрешната си, не друга.