Хороскопи
Седмичен хороскоп 16.01.2017 - 22.01.2017
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Седмица, през която няма да има цел недостижима за вас. Така че само набелязвайте цели и ги гонете. Въпросът е хубаво да подредите приоритетите си, да туширате малко амбициите си в професионален и обществен план. Да си лидер у дома на едно силно сплотено семейство ще ви донесе много повече удовлетворение от която и да е друга победа. Армия от родители, деца, баби и всички роднини по пряка и съребрена линия чака своя пълководец. Поведете ги.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Индианците Ирокези казват: “За всяко ваше действие мислете за последствията му за идните седем поколения”. Е, чак по индиански няма да ви затормозявам, но ще е хубаво да мислите за последствията поне за идните седем дни. Та затова, Телци, още от понеделник три, четри, та даже пет пъти мисли и тогава действай. Укротете импулсивните си постъпки, преценявайте деянията си от всевъзможни страни и ви гарантирам спокойни и мъдри като индиански вожд дни. Хоуг, аз казах!

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Седмица, през която тялото и умът ви ще са в завиден синхрон. Но едно нещо ще е вашият най-силен коз - гъвкавостта им. Възползвайте се. Не е задължително да влезете в ансамбъла ни по художествена гимнастика или да станете главен преговарящ на ООН с Марс. Но именно вашата “еластичност” ще ви измъкне от неприятната снежна обстановка - заснежени улици, а по-вероятно заледени сърца на хора в ежедневната ви среда. И не забравяйте да загрявате преди всяко упражнение - физическо или интелектуално. Вие си знаете как.

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Петък 13-ти отмина, но вас сякаш ви гложди някакъв остатъчен фатализъм. Да, възможно е да се случват странни неща - съвпадения, грешки в матрицата, усещане за deja vu. Но не им отдавайте прекалено внимание и не ги товарете със съдбоносно значение. Да, възможно е идните дни да сте по-чувствителни, да напрягате миналото и да тревожите бъдещето си, но моят съвет е да си спомните: “Ако черна котка ти мине път, тя най-вероятно отива някъде”. И да се усмихнете. Днес. Всеки ден. Като черната котка тръгнала нанякъде.

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Не е абсолютно сигурно, че точно идната седмица ще получите звезда на алеята на славата, но определено ви предстоят силни дни, редуващи се със звездни нощи. Ще блеснете ярко както в професионалните си, така и в светските си изяви. Силно ще предизвиквате одобрителни погледи и комплименти. Обаче стратегически важно е, особено за обвързаните от вас, да не се поддадете на звездомания. Би помрачило седмицата ви ако пренебрегнете човека до вас. Споделете му светлината, която пръскате.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Завръщането невинаги значи да се прибереш у дома. Човек може да се върне към корените си, към спомени, които го карат да се чувства добре и отново дете, а както знаем от киното - и към бъдещето. Та и вие, Деви, идните дни не знам дали някъде сте били, но ще се завръщате. Малко мистично, но категорично много уютно пътуване към себе си. Една седмица на зимни, януарски дни – тайнствени и бели по Радичков. Е, добре дошли.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Въпреки зимата, Везни, представете си, че сте на море. А то е бурно и има огромни вълни. Ако се изправите срещу тях, могат да ви повалят, но ако се гмурнете под вълната, не само няма да ви отнесе, но и ще овладеете стихията и ще се чувствате победоносно добре. Идните дни, каквото и да е вълнението (най-вероятно сърдечно), гмурнете се, не се препречвайте.

PS: Ако сте приели думите ми буквално и тръгнете на море, носете си неопрен, все още е хладничко. Колкото и да ви кипи кръвта.

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Възможно е тази седмица да опитате да “откупите” не особено ведрото си настроение, по-остра дума или изблик на раздразнение към скъп за вас човек. Шопингът няма да е най-подходящата терапия за това. Само риск от преразход - финансов и емоционален. Просто си дайте малко почивка. Далеч от луксозни магазини, големи компании и лъскава шумотевица ще се почуствате много по-добре. Понякога човек просто има нужда от повечко тишина, а ако е споделена с някой ще е направо красота. Пробвайте.

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Като ледоразбивачи сте идните дни, Стрелци. И не казвам да идете на Дунава да спасявате речния ни флот. Не, ще разбивате и по-скоро топите ледове между хора, социални групи, обществени нетърпимости, независимо от мащаба им. Седмица, в която ви се отдава шанса да внесете мир, без да се налага да правите компромиси с чувството си на справедливост. Само не забравяйте - не взимайте страна в конфликтите.
Сега силата ви е на медиатор и безпристрастен посредник. Няма лош мир. Семеен или световен.

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

”Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях”, казва роденият на през януари (18-ти) Алън Милн - бащата на Мечо Пух. Така че, приказни ми Козирози, идната седмица е подходяща да последвате тези думи и да видите дали е прав. Мисля, че ще ви се получи и то с голяма лекота. Идните дни ще са чудно хубави за разходки в приказната гора, за срещи със стари приятели, нови контакти и запознанства, където обаче вие сте активната страна.

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

Седмица, през която ще берете плодовете на своя труд и търпение. А те ща са свежи и сочни. Добри парични постъпления, даващи ви финансова независимост. В никакъв случай незаслужени, но точно навреме. Добри отношения с околните, което още повече ще сгрее дните ви. Не се учудвайте ако получите от дори не много близък ваш познат покана за важен пост в бизнеса или в семейството му. Така че помислете за нова визитка или нов тоалет за кръщене, сватба... Очевидно сте спечелили не само пари, но и много доверие.

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Рибите явно си нямат друга работа, та да вземат рязко и категорично да се влюбят тази седмица. И независимо дали става въпрос за абсолютно непознат човек или преоткриване на този, който е от години до вас, чувствата ще са силни. Разтърсващи по вашия си начин. Любов по време на зима - няма лошо, но не изключвайте околния свят. И най-вече не забравяйте, че това не е бартер. Не очаквайте да получите толкова, колкото ще дадете. Просто давайте. Давайте, Риби! Завиждаме ви.