Хороскопи
Седмичен хороскоп 16.04.2018 - 22.04.2018
Овен

Овен

21.03 - 20.04

Седмицата е наситена със задачи, със заплетени казуси, ситуации и всевъзможни възли за разплитане. Опитайте да оберете емоциите, защото водени от тях сте склонни да режете, направо да сечете. А това не е точно „разплитане“ или вярното решение. Бъдете хладнокръвни, вслушвайте се в рационалния си глас. И независимо дали става дума за работа или лични взаимоотношения, нещата ще ви се получават. При това по най-точния начин.

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Интересът ви към света и случващото се в него е силен. Възможно е идните дни да сте активни в социална или политическа дейност, в решаване на проблеми, които засягат общността. Не се свенете да сте дейни. Ще сте изключително убедителни и завладяващи. Не подтискайте лидерските си качества заради скромност. Действайте с размах. Сега сте силни оратори и добри мотиватори. Аудиторията, хората, групата около вас ви вярва и ще ви последва. Набележете си добра кауза и ги поведете.

Близнаци

Близнаци

22.05 - 21.06

Идните дни може да почувствате силно желание за откровен разговор с близък човек. Направо за разправа или разплата. Не подхождайте така - да изброявате чуждите негативи, да връщате лентата назад, спомняйки си само горчиви случки и емоции. Ако нещо ви стяга във връзката ви - седнете и говорете. Но, бъдете честни със себе си и човека срещу вас. Не разчиствайте сметки. Изчистете си отношенията. Има разлика и вие я знаете. Нали?

Рак

Рак

22.06 - 22.07

Още в началото на седмицата си решете работните задачи. Ако чувствате колебливост по някой въпрос, потърсете съвет. Чуйте различни мнения, изберете си стратегия и действайте. Опитайте до средата да сте отметнали повечко работа, защото звездите ви привикват в романтична повинност и освобождават от трудовата. За някои от вас направо говорим за грандиозно хлътване, а с такива силни емоции хич няма да ви е до работа. Хващайте се сега на работа.

 

Лъв

Лъв

23.07 - 22.08

Ще трябва идните дни да сте гъвкави в решенията си, да променяте плановете си в крачка, да следвате хода на динамично променящите се събития. Да, дразнещо е денят да не следва точно вашия план-график. Но въпрос на избор е да се ядосвате за независещи от вас неща или да ги приемете и да се възползвате максимално от тях. Не забравяйте, че вие сте царете на джунглата - една доста сурова среда. Стъпвайте тихо, бъдете ловки хищници и няма да има пожелана плячка, която да не занесете у дома.

Дева

Дева

23.08 - 23.09

Бързай бавно” е мото не само на костенурките, но и на Девите идните дни. Ще напреднете, ако не припирате, ако внимателно и достатъчно прецизно обмислите следващите си стъпки. Ако отделите достатъчно време за подготовка, тактика и стратегия. Каквито и срокове да ви гонят, не избързвайте. Вземайте обмислени, добре информирани решения. Не, не поглеждайте към часовника. Имате време - ще ви стига за абсолютно всичко, стига да не си повтаряте “нямам време”. Не го пилейте точно в това.

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Опитайте ревностно да пазите вашата независимост през тези дни. Дистанцирайте се от чужди съвети и от компетентни мнения. Опълчете се малко на авторитетите около вас. При цялото ви уважение, разбира се. Не искайте заеми или помощ. Тази седмица опитайте да се справяте сами. Няма да е лесно, но ще бъде изключително полезно. За вашата самоувереност и вашата независимост. Тези дни вие сте авторитетът. Покажете го.

 

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Вашите усилия, вашето търпение и положен труд идните дни, ще бъдат възнаградени. Но когато получите така желаното обаждане за желана позиция в работата или покана за партньорство, не отдъхвайте сякаш сте пресекли финала. Не, това е вашият старт и тепърва бягането предстои. Продължете със същото упорство и старание. Състезанието ви не е спринт. Маратонци сте. При това добри.

 

Стрелец

Стрелец

23.11 - 21.12

Няма ваша идея, която да не сработи тези дни, затова експериментирайте. Дайте свобода на въображението си. Ще намерите неочаквани и интересни решения на ваши и чужди проблеми. Събирайте съвети, раздавайте такива. Обменяйте мисли със съмишленици. Вкарвайте творчество и в най-битовата задачка. Играйте, забавлявайте се. Предстои ви една много интересна седмица. И ако отпуснете артистът във вас да твори, ако позволите на детето във вас да играе, нищо няма да ви отегчи или измори.

 

Козирог

Козирог

22.12 - 20.01

Е, скъпи ми мислители, време е за действия. Тези дни се изправяйте пред всяка една трудност смело и активно. Дори предизвиквайте такива. Без излишни емоции и задълбочени такива. Всеки ден от тази прекрасна седмица правете по нещо, което ви се е струвало трудно, дори непосилно за вас. Сега е чудно добър момент да разбиете някои стереотипи за себе си. Ваши предубеждения. Тези дни единственото, което няма да можете да кажете е не мога”. Защото можете всичко.

 

Водолей

Водолей

21.01 - 19.02

 

Съвкупност от добро стечение на обстоятелствата и добри срещи с готини хора, ще направят идните дни леки и приятни. Всичко ще се случва с лекота, без напрежение, въздушно и ефирно. И ако седнете и се зачудите на късмета си през предстоящите дни, то ще видите, че нищо не е случайно. Вашето ведро отношение към света е в основата на лекотата в отношенията ви с флората и фауната, със звездите и звездобройците около вас.

 

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Търпение, Риби. Проявете търпение към критиците си, проявете търпение към онези, които ви дразнят, но най-вече проявявайте търпение към себе си. Ще се уверите, че спорът наистина ражда истина, че диалогът включва и изслушване, а критиката може да е градивна. Отношенията ви с околните ще са доста по-ясни, и макар не толкова емоционално наситени, доста по-ползотворни. Само бъдете търпеливи. Нали?