Интернет мания

След като добихме приятния навик да си пазаруваме дрехи по интернет, да си резервираме ваканциите, самолетните билети, хотелите, идва ред на „тежката артилерия“ – домът

Елка Влаховска 17 April 2014

Снимка: Пресофиси на марките

 

Родени от магазините

В е-shop на Genesis ще намерите онова, което няма да откриете в наличност по магазините на веригата. Например уникалните тапети и текстил за дома по дизайн на модния ас Christian Lacroix. Доставката е до 30 дни от датата на поръчката.

Инфо: www.genesis.bg

В онлайн магазина на веригата Крео може да си напазарувате всякакви декорации, без да помръднете от компютъра. Необходимо ви е единствено въображение, за да си представите как точно искате да украсите дома си.

Инфо: www.kreo.bg

За шопинг маниаци

Тези сайтове ни зарибяват с текущите си промоции. Как да не си поръчаш великолепния ориенталски килим, когато само след няколко дни ще изчезне от сайта? Спални комплекти, възглавници, лампи, великденски декорации, килими и куп аксесоари са сред примамливите предложения на www.vivre.bg.

Ценителите на модата вече добре познават Fashion days. Малко хора обаче проследяват появата на аксесоари за дома на марки със световна история и престиж. Но който търси, намира. Моя приятелка без колебания си купи страхотни английски декоративни възглавници в минутата, в която се появиха в сайта.

Инфо: www.fashiondays.bg

Социалният сайт

В Продавалника може да купите или да продадете всичко, което съответно ви е необходимо или излишно в дома. Там присъстват и красиви предмети, които не са втора употреба, а са директно от производител.

Инфо: www.prodavalnik.com
 
Дизайнерският адрес

Последните новини от света на висшия дизайн за интериора може да проследите на този доста специализиран сайт. Там ще откриете и някои от иконите на дизайна, и прекрасен винтидж, и ултрамодерни творения. Ориентиран е предимно към дизайнери и архитекти, но всеки, увлечен от естетиката в дома, може да си направи регистрация и да проследи начините за покупка на харесвания продукт.

Инфо: www.archiproducts.com

Три полезни съвета

- Винаги четете много внимателно техническите характеристики. Никак не е радостно да се окаже, че килимът например е с някакви си 5 см по-дълъг от помещението.

- Изключително внимателно прочетете в какъв срок е допустимо да върнете закупения предмет, ако се окаже, че не ви харесва или не сте го съобразили с интериорните дадености.

- Започнете пазаруването по интернет първо с малък аксесоар за дома – ваза, декоративна възглавничка, комплект спално бельо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР