Детектор на сексапила

Филъри на Лаборатории Filorga правят устните подобни на розова пъпка

Свобoда Сидерова 02 July 2014

Не е за вярване, но „малки“ подробности като размера на устните, плътността, геометрията и извивките им издават личностни характеристики. Без да навлизаме в дебрите на физиогномиката, само ще споменем, че пълните устни с правилна форма са признак на подчертана женственост и чувственост. Въпреки разпространените стереотипи тънките устни не свидетелстват за завистлив и злобен характер. Но да оставим на други да четат по лицето и да се фокусираме на връзката между

„Лъка на Купидон“ и оргазма

„Ако сме съгласни, че очите са огледало на душата, защо да не признаем, че устните са врата към сърцето“ – казва навремето Коко Шанел. Дори да не сте съгласни с думите на Мадмоазел, не може да отречете, че Анджелина Джоли, Скарлет Йохансон, Летисия Каста и Джорджа Мей Джагър тревожат мъжкото въображение. Според изследване на университета в Западна Шотландия притежателките на устни с ясно очертан „лък на Купидон“ (V-образната извивка на горната устна) достигат 12 пъти по-често оргазъм. Не е ясно дали този факт важи за напомпаните устни, но от формата им зависи колко млади изглеждате.

Устните също стареят

Да, да, не се учудвайте! Да вземем например нормалните устни с отчетлив контур и равномерна ширина. С възрастта кожата в тази област забележимо изтънява, очертанията се размиват, намалява обемът. При „тъжните“ устни с леко отпуснати надолу крайчета първият признак на стареене са изразените назолабиални гънки и многочислените малки линии. Тънките устни страдат от мрежа от ситни бръчици. Уви, пълните устни тип панделка също не са пощадени. Те стават плоски, отпуснати и губят въпросния „лък на Купидон“, характерен за младежкото излъчване. Място за отчаяние няма.

Лаборатории Filorga, пионери и експерти в областта на клетъчната биология и комплексния подход за борба с признаците на преждевременно стареене, сбъдват мечтите за сочни устни, които красят, привличат и възбуждат. И които предизвикват само едно желание – сливане в продължителна целувка.

На ефекта може да се насладите 1-2 дни след като спадне отокът. Често при асиметрия или при по-голям обем се налага корекция 2 седмици след първата процедура негово величество хиалуронът
„Ужилени“ и обърнати не значи секси

В контурната пластика на устните отдавна няма нищо ново. Използват се филъри със стабилизирана хиалуронова киселина, ефектът продължава средно 6 месеца, процедурата отнема 15-20 минути... В резултат получавате както своите устни, но в по-изразителен вариант, така и не своите – по ваше желание или просто-така-се-случи. Въпросът е не какво не може дерматологът, а какво искате вие.

Съгласете се, сами по себе си прекалено големите устни може и да изглеждат секси, но нарушават пропорциите на лицето. Да не говорим, че от нацупените – точното определение е стърчащи напред като на гъска – устни има риск неочаквано да се откроят назолабиалните гънки.

Варианти за корекция и увеличаване обема на устните  

- формата и контурът остават естествени, възстановяват се само загубата на отчетливост и на обем

- корекция на формата и асиметрията

- увеличаване на обема: устни „Барби“ (горната устна е по-голяма от долната), получаване на пропорциите на златно сечение (площта на горната е по-малка от долната с 1/3)

- подчертаване на центъра на горната устна: добавяне на обем и повдигане на крайчетата

- подчертаване на „лъка на Купидон“ и възстановяване на контура

- корекция на марионетните бръчки, спускащи се от устата, и повдигане на ъгълчетата

В зависимост от зоната на третиране дерматологът избира филъра. В червената част на устните се работи с поливалентния дермален X-HA на Filorga, адаптиран за динамично моделиране. Което е голямо предимство, защото при инжектиране лесно се позиционира, не изисква силно и болезнено масажиране и не оставя бучици. Освен с уникално интегриране с околната тъкан (няма усещане за чуждо тяло), филърът X-HA на Filorga може да се похвали и с хомогенност, гарантираща естествен резултат.

Други несъмнени плюсове са максималната пречистеност, свеждаща до минимум риска от свръхчувствителност и усложнения, и трайността – ефектът се запазва от 9 до 12 месеца. M-HA18 на Filorga, нещо средно между биоревитализант и филър, е подходящ за бялата част на устните, т.е. за вдлъбнатината над горната устна. Съдържащата се хиалуронова киселина (18 мг) с високо молекулярно тегло е стабилизирана с глицерин (20 мг) за по-траен резултат.

4 КОМЕНТАРА
4
TOKTOK BADA BOUM
13 August 2014, 14:12

TRA LA LA

3
Евелина Боянова
11 August 2014, 15:41

Здравейте! Искам да споделя радоста си от факта, че спечелих от играта на списание ЕVA и Filorga ,,естетична корекция на устни,, и съм много доволна от посрещането на чудесния екип, доброто отношение и професионализъм на д-р Мария Тончева. Процедурата не беше болезнена, нямам хематоми. Резултатът е изключително естествен и бих препоръчала на всяка дама, която има желание да пристъпи към такава процедура, спокойно да се довери на д-р Тончева и да бъде спокойна за чудесният резултат от процедурата. Благодарна съм на ЕVA за чудесната игра!

2
Ivelina Stoyanova
17 July 2014, 09:56

Харесва ми това което научих , и бих пробвала.

1
Силвия Петрова Петрова
16 July 2014, 13:41

Чудесно, бих се доверила. Ползвала съм козметика за лице на Filorga. Изключителен резултат. След това което прочетох мисля, че спокойно може да се експериментира.

ТВОЯТ КОМЕНТАР