На парти в Бургас

Микс от български и чуждестранни гости на първото издание на Sea Garden Festival

eva.bg 23 July 2014

На 9 август Бургас се подготвя да посрещне най-новия фестивал Sea Garden Festival. Той ще се проведе в Летния театър в Морската градина. И освен с интересния подбор на музикални гости, ще зарадва събралите се фенове и с цветни експлозии (в буквалния смисъл). Те ще се случват на всеки кръгъл час от 14.00 до 23.00 часа благодарение на фестивала на цветовете „Холи“. На място ще се продават торбички с цветен прах, който в Индия млади и стари разпръскват във въздуха и един върху друг в чест на пролетта, толерансотта, равенството и любовта.

Що се отнася до музикалните гости, то сред тях са деветчленният състав на провокативния Бичето, реге, дъб и афробийт вибрациите на група Rebelites, както и джаз изтънчеността на пианиста Васил Пармаков и контрабасиста Димитър Карамфилов, Рут Колева с лайв бенд, група "Ревю". Сред козовете на фестивала е и R&B изпълнителката Yarah Bravo и нейният верен другар DJ Vadim. Сладкият, гъделичкащ глас на певицата, израснала в Швеция в семейството на чилиец и бразилка, е живото доказателство, че в съвременната R&B и соул музика има място не само за секси визия, но и за талант, идващ дълбоко от сърцето. А този талант влиза в идеален ритъм и такт с помощта на продуцентските способности на хип-хоп и бийт звездата, родена в Ленинград, израснала в Лондон и подвизаваща се в момента в Ню Йорк - DJ Vadim.

По всичко личи, че на девети август в Бургас ще има много усмихнати и опръскани в цветовете на дъгата музикални фенове. Не се изненадвайте, когато ги срещнете на улицата. Присъединете се към тях.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР