Спортувай с мисия

Първата спортна и лятна акция на Holiday Heroes, благотворителния турнир по плажен волейбол, вече е факт

30 July 2014

Специален гост на благотворителния турнир по плажен волейбол, които организираха  Holiday Heroes под надслов „Спортувай с мисия“, беше волейболната звезда Радостин Стойчев. Той посети състезанието, за да изрази подкрепата си към каузата да се помогне на хиляди семейства в нужда да получат пълна празнична трапеза за Коледа 2014, която обедини отборите на единадесет компании. В оспорваното състезание, се включиха и представителни отбори на конкурентни компании, които искрено се забавляваха на турнира в Beach Bar Сердика Център този уикенд.

Победител в благотворителната инициатива на Holiday Heroes стана отборът на Nestle България, с ментор Методи Ананиев. Тимът спечели оспорваното състезание, като успя да победи представителния тим на Vivacom, който Симеон Александров доведе до второто място. Бронзови медали спечели отборът на волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката, Right Rental.

В турнира под наслов „Спортувай с мисия“ се състезаваха дванадесет отбора, сформирани от представители на социално отговорни компании - Mtel, Lactima, Vivacom, Porsche BG, VMWare, Great Wall, Musala Soft, Градус-1, Advanced Nutrients, Nestle и Right Rental. Благодарение на тяхното участие, каузата успя да събере 4 400 лв. В състезанието се включи и представителният тим на посланиците на Holiday Heroes. Ивайло Захариев, Иво Танев, Ива Екимова и Петрозар Филипов показаха завидни волейболния умения в благотворителния турнир. Въпреки дъждовното лято, жаркото слънце се усмихна на Празничните герои.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР