В къщата на VIP Brother

Един от най-гледаните риалити формати се завръща в ефира на Нова телевизия

15 September 2014

Тази вечер от 20.00 часа се завръща любимият на хиляди зрители формат VIP Brother. Както вече знаете, новият сезон ще се казва „Образцов дом“, в него всичко ще е много соц и подчинено на 70 годишнината от 9 септември 1944 г. Все още се пазят в тайна имената на участниците, като единствената сигурна информация е, че влизат Евгени Минчев и Йорданка Христова. Прагът на къщата, превърната в нещо като луксозна соц резиденция, довечера ще прекрачат четири блондинки.

В галерията ни може да видите и как изглежда образцовият дом, в който другарите и другарките ще съжителстват през следващите седмици. Той разполага с просторна столова, фитнес, басейн, билярд и позлатен бар. Замайващ лукс и търсен бароков кич са основният ключ към интериора. Преобладаващите цветове, както подобава на соц лукса, са червено и златно, килимите са ръчно тъкани, а мебелите са кожени или от велур, напълно подходящи, за да седнат в тях соц лидери.

Няколко различни елементи допринасят за уюта и класата, която излъчва Образцовия дом. Голяма камина в средата на хола с две удобни кресла пред нея, ще сгрява съквартирантите в мразовитите нощи и ще внася романтика. Билярдна маса с червено, вместо традиционното зелено сукно, ще разсейва съквартирантите от ежедневните битови проблеми и ще ги призовава да решават споровете си със стил и стик в ръка. Ренесансови картини красят стените, а празни барокови рамки очакват снимките на обитателите. За да бъде атмосферата съвсем като в социалистическа резиденция, виповете ще се хранят на дълга маса, досущ като в ловните резиденции на Тато. Висящ остава въпросът дали двете най-възрастни обитателки на Къщата ще се разполагат в двата й края, както традицията повелява.

Съквартирантите от вчера живеят в пълна изолация в столичен хотел, без телефони, телевизия и компютри. Така те се подготвят за голямото начало тази вечер, което съвпада с началото на учебната година. Една от четирите блондинки в къщата е толкова притеснена да не се изложи, че за да се подготви е изчела 5 книги за епохата на социализма и е взимала частни уроци по история от проф. Пантев.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР