Три дни фитнес фестивал

Международни звезди на фитнеса ще разтърсят от емоции зала Арена Армеец

18 September 2014

За пета поредна година Международният фитнес фестивал, който се провежда под мотото „Движението е живот” със съдействието на Министерството на младежта и спорта и Българската асоциация „Спорт за всички“ ще осигури на всички участници и зрители три дни на незабравими преживявания. Домакин на IFF Sofia 2014 ще бъде зала Арена Армеец.
Семинарите от програмата на фестивала - Functional Training и Toning and Rehab ще се проведат на 26 септември, а 27 и 28 септември са наситени с разнообразни мастер класове – от функционален тренинг до Зумба. 

Организаторите Orange Fitness са осигурили на българската публика уникалния шанс да видят на родна територия звезди на световния фитнес: Владимир Снежик (Русия),  Даниел Гонзалес (Испания), Мариос Мелетис (Гърция), Давид Климов (Русия), Олеся Теплоухова (Русия). От 9 до 19 часа на 27 и 28 септември те ще  демонстрират аеробни, танцувални и оздравителни класове и ще покажат, че фитнесът не е скучно занимание в зала с непривлекателни уреди, а има много измерения и всеки може да открие подходящата форма да се грижи за себе си.

Поканени да се включат в семинарите и мастер класовете са не само фитнес  инструктори и треньори, а и всички спортуващи и обичащи движението хора. Допълнителна атракция във фестивалната програма ще бъде финалната надпревара в конкурса International Fitness Open – млади руски презентьори ще се борят за първото място и за правото да представят своите класове на международни фитнес конвенции.

IFF Sofia има за цел да разшири представата на хората от всички възрасти за това, що е фитнес. Разбиран у нас погрешно като еквивалент на културизъм, фитнесът всъщност е определен начин на живот, към който се придържа модерният човек, за да се чувства здрав и щастлив.

Повече информация на www.iff.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР