В леглото на Роналдо?

eva.bg 01 November 2014

Колкото и да ви хареса обновеният президентски апартамент в „Хилтън“ – София, не може да останете в него повече от 4 месеца. Все пак какво ще правят без вас поданиците ви?!

Истината е, че наистина може да се привържете към уюта му, напомнящ стар софийски дом със солидния паркет от орехово дърво, дървената ламперия и големия кадифен диван. Ненатрапчивата му класа не напряга с претенции, но издържа и най-взискателния тест за качество. Царят на всяка хотелска стая – Негово величество Леглото, е най-голямото в хотела и е с матрак Suite Dreams, запазена марка на веригата „Хилтън“. Защото да не забравяме, че дори и най-луксозният хотел е тръгнал от потребността от добри условия за сън, когато си на път. Колко добре се спи в президентското легло вече се убедиха от „Реал Мадрид“, които се радваха на гостоприемството на „Хилтън“ при гостуването си в София за мача с „Лудогорец“. От хотела дискретно мълчат кой точно е спал в него, така че защо да не пофантазираме, че е бил самият Роналдо. Или Икер Касияс, ако предпочитате.

Удобството на апартамента се допълва от модерни и шик детайли като копринен килим, дизайнерски полилей... и от една от най-красивите гледки на София отвисоко, а те не са чак толкова много. 130 кв. м удобство и елегантност на 9-ия етаж и едно голямо бюро, върху което да подписвате междудържавни спогодби, договори за милиони или дори... трансфера на Роналдо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР