Дженифър Анистън за Брад Пит, майка си и гнева

eva.bg 22 January 2015

Снимка: getty images/guliver

Дженифър Анистън даде изключително откровено интервю за The Hollywood Reporter, в което най-накрая говори открито за развода с Брад Пит, за деспотичната си майка и гнева, който е таяла в себе си. „Майка ми беше много критична спрямо мен. Тя е била модел, била е прекрасна, зашеметяваща. Докато аз не бях и никога не съм била“, казва Анистън. През 1999 година те окончателно спират да си говорят, след като майка й публикува биографична книга за отношенията им. Чак преди няколко години се сдобриха, но нещата все още не са идеални. „Тя е злопаметна, много трудно прощава. Таи яд и гняв в себе си, което е много жалко“, каза актрисата.

На въпроса какво се обърка, за да се разпадне бракът й с Брад Пит, Анистън заяви: „Никой с нищо не е сгрешил, нищо не се е объркало. Понякога просто нещата се случват. Няма никаква история или драма и ми се иска светът да спре с тази сапунена опера. Не поддържаме ежедневни контакти, но си желаем само най-хубави неща един на друг.“

След като бракът й приключи преди десет години, Анистън се научи как да овладява гнева, който до този момент подтискала. „Разбрах, че нещата не са нито само черни, нито само бели. Не може да си или крещящ истеричен човек, или да таиш всичко в себе си и да заравяш глава в пясъка. Има и сиво – нещо по средата. Преди мразех конфронтациите, беше немислимо за мен да вляза в конфликт с някой, да се опълча. Много добре усещах и разбирах гнева, но не знаех как да го покажа наяве. Научих се обаче, да отстоявам себе си, да се защитавам“, казва в интервюто актрисата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР