Гал Сасон: 2015 ще е година на креативността

Гал Сасон – холивудският астролог и учител по астрология, кабала и митология в Юдаисткия университет в Лос Анджелис, когото неведнъж сме представяли в EVA, представя прогнозите си за 2015 г.

Лилия Илиева 25 January 2015

Сред клиентите на Гал са известни холивудски звезди като Ума Търман и Патриша Аркет. На български език от ИК „Кибеа“ са издадени книгите му „Едно желание може да промени вашия живот“, „Космически навигатор“ и „Дванадесетте царства на светлината“. Ето какво разказа Гал за това, което предстои.

От гледна точка на нумерологията 2015 г. е осмица. Осмицата е числото на магиите, безкрайността, всичко, свързано с бизнес, с общуване и с интелигентност. Според нумерологията 2015 г. ще бъде годината на безкрайните възможности, ще можем да осъществяваме дори неосъществимото. Но за целта ще е необходимо да действаме без напрежение, без да сме зависими от резултата, без да го искаме на всяка цена. „Магията на осмицата – обясни Гал – е тиха, неочаквана, изявява се под закрилата на Бог и има връзка с безкрайността.“ Начинания, свързани с добро, ще имат късмет и ще открият големи перспективи. 

На 19 февруари според китайския зодиак навлизаме в годината на Дървената овца. Характеристиките й са духовит и много внимателен човек, тя е щедра, сантиментална и с висок морал. Напълно се доверява на хората, които я вдъхновяват. Хората, които се държат като Дървената овца, ще успяват, ако се държат дипломатично. Трябва да се стараем да изявяваме водаческите си качества, но по по-деликатен начин. Много от изпитанията и уроците ще са свързани с умението да казваме „не“ и с това да не се превръщаме в жертви. Овцете според китайския зодиак са състрадателни и добри лечители, те се свързват с творчеството. 2015 ще е креативна. Водещият цвят ще е зелено. За да ни върви, бихме могли да украсим дома или в офиса си със зелени аксесоари.

Позицията, в която е зодия Стрелец от 23 декември 2014 до декември 2017, ще изисква да учим допълнително – хубаво е да запишем следваща степен на образование, или да бъдем учители, да се стараем да живеем по начина, който проповядваме. Да се стремим да говорим истината. Всичко, свързано с пътуване или работа по проекти в чужбина, чужди култури, ще е успешно и ще върви с лекота. Тази позиция изисква издръжливост в кариерата, честност и повишаване на квалификацията. Добре е в този период да сме внимателни с алкохола и да правим упражнения за стягане на ханша и бедрата.
На 3 и 4 март е време, чудесно за започване на нови проекти, за защитаване на нови идеи, за купуване на нова техника и компютри.

От 11 ноември 2015 до 9 май 2019 се активира позиция в Дева, благоприятна за  прочистване, диети, реорганизиране на дома. Между 11 август и 9 септември е много важно да сме концентрирани и да внимаваме за дребните детайли. Подходящо време за лекуване. Възможно е да се появи разширение в работата и възможност за повишения. Ако в този период човек се фокусира се върху работата си и служи на другите, прецизен е, внимава за детайлите – ще му върви много. От 13 септември нататък времето е идеално за започване на диети, нова работа, нови проекти.

От 18 май до 18 юни е хубаво да не подписваме договори, да внимаваме какво говорим, да архивираме информацията в компютрите си. Това е време, идеално за развод и неподходящо за женене.
От 25 юли до 4 август ще е период с повишен риск за спорове, кавги и драми. Да не се свързваме в партньорства, да не започваме нови връзки. Подходящо време за получаване на рефинансиране.
Между 25 юли и 6 септември трябва да бъдем  внимателни по отношение на финансите. По-добре е да се избягват инвестиции, не е период за партньорства, по-скоро по-успешно ще се случват разделите – интимни, бизнес. Ще върви на тези, които продават, не на тези, които купуват.

Периодът от 29 октомври до 1 ноември е благоприятен за занимаващите се с изкуство и с финанси. Бизнес разговорите ще са успешни.
Добри дати за любов и любовни взаимоотношения са 21 февруари, 3 ноември, 1 юли, 26 юли, 17 октомври.
От юни до септември следващата година е възможно да има промени с водачите на България. През юли Юпитер ще се премести в Дома на инвестициите и това открива възможности за привличане на повече инвестиции у нас. Има възможности в икономически план нещата да се подобрят.

Но както уточни Гал Сасон, астрологията е карта на възможностите. Как ще ги реализираме, зависи от нас.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР