Ох! Това заболя!

Мадона падна от сцената по време на наградите Brits заради гаф със сценичния костюм

eva.bg 26 February 2015

Мадона точно преди падането

Снимка: getty images/guliver

Толкова репетиции, толкова тренировки, а накрая никой да не предвиди, че това може да се случи. Британските музикални награди Brits бяха раздадени снощи в Лондон и основна тема за разговор не са нито наградените, нито тоалетите на звездите, а падането на Мадона. В буквалния смисъл.

Певицата трябваше да изпълни песента Living For Love, с която да закрие церемонията. На сцената, както на наградите „Грами“, където изпя същото парче със същата хореография, се разхождаха дузина голи до кръста мъже, дегизирани като бикове с огромни рога на главата. Тя пък бе с дълго наметало с качулка на Armani, което всъщност й изигра коварният номер. Мадона не успя да го развърже навреме, за да може танцьорите зад нея да го дръпнат. И заедно с наметалото свалиха и самата Мадона от стълбите, на които се бе покачила. Тя падна по гръб и очевидно шокът е бил голям, защото за известно време спря да пее. След това обаче като истински професионалист бързо се изправи и продължи с песента, сякаш нищо не се е случило. В залата обаче всички стояха с отворена от ужас уста и се чу едно сподавено всеобщо „Ох!“. Впоследствие Мадона побърза да успокои почитателите си, че е добре с коментар в социалните мрежи. „Armani ме хвана на кукичката си. Красивото ми наметало беше завързано прекалено стегнато. Но нищо не може да ме спре и любовта ме вдигна на крака. Благодаря за добрите ви пожелания. Добре съм!“

Едно е сигурно, няма как Мадона да не е разочарована. Тя искаше изпълнението й да се запомни и да е гвоздеят на програмата, да се говори само за него. Е, постигна го. Макар да не стана точно както тя си го представяше.

Иначе на наградите Brits снощи пяха Тейлър Суифт (със статуетка за най-добра световна изпълнителка), Кание Уест, Палома Фейт, но изпълненията им минаха без падания и инциденти. Сред звездите, уважили церемонията, бяха Орландо Блум, Рита Ора, Кара Делевин, Лайънъл Ричи, Луис Хамилтън, Ким Кардашиян, Ели Голдинг, Саймън Коуел и други.

Що се отнася до наградените, Ед Шийрън спечели статуетка за най-добър британски певец и за албум на годината, а Палома Фейт за най-добра изпълнителка на Острова. В световен план за най-добър мъж изпълнител бе избран Фарел Уилямс, а за група Foo Fighters.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР