На 51 Ел Макферсън планира още едно бебе

eva.bg 23 March 2015

Снимка: getty images/guliver

Тази седмица Ел Макферсън ще навърши 51 години, има две пораснали деца (на 17 и 12 години), но отчаяно иска да стане майка още веднъж. Тя и 45-годишният й съпруг милиардер Джефри Софър се опитвали от около две години, но най-накрая разбрали, че да го зачене и износи сама е загубена кауза. Затова се спрели на варианта със сурогатната майка. „Ел благодари на съдбата, че преди години е замразила свои яйцеклетки, предвиждайки, че някой ден може да има нужда от тях“, споделят близки до бившия модел. Според австралийското списание Woman's Day двамата вече са избрали жената, която да износи детето им. За нея се знае единствено, че е на 30 години.

Ел Макферсън и Джефри Софър започнаха връзката си през 2009 година, но през 2012 се разделиха. Седем месеца по-късно обаче, след като той пострада при инцидент с хеликоптер, отново се събраха и през 2013-а сключиха брак.

Двете деца, които Макферсън има, са от връзката й с друг милиардер – Арпад Бюсон. Двамата бяха заедно от 1996-а до 2005-а. Той е една от големите любови и на Ума Търман, от която има двегодишна дъщеря. В момента обаче не са заедно и водят тежка битка за родителските права.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР