Затопляне

Безсрамно женствени и млади. Кой не би искал да изглежда така? Летният ваканционен look изисква зачервени скули

Свобoда Сидерова 27 May 2015

Wunderkind

Този сезон е модно да сте естествени. Затова не прикривайте луничките с фон дьо тен и върнете натуралната руменина на скулите с прасковен руж (Emilio Pucci, Tory Burch, Erdem, Wunderkind). Bottega Veneta и Marni залагат на романтиката в розово. Karen Walker и Matthew Williamson са фенове на тенденцията matchy-matchy.

Монохромният макиаж предполага два елемента в една гама. Например червило и руж или сенки и руж. Versace играе вабанк, използвайки един и същи оттенък на устните, скулите и очите. Прасковеният nude на Isabel Marant също е построен на принципа на розовия макиаж на Versace с разликата, че вместо на устните, ружът се нанася на брадичката. 

Скулите могат да са основен акцент. За да им придадете хиперболизиран вид, нанасете руж не само на горната им част, но и на външния ъгъл на очите, слепоочията и гънката на клепачите
Идеята за затопляне на кожата се оказа присърце и на марките. Както винаги, Clarins подбира към ружа подходящ по нюанс хайлайтър. Blush Prodige съчетава матова текстура в розово с блестяща в прасковено. Формулата с пудри от бамбук и екстракт от домат е допълнителен плюс. Алтернатива на ружа при макиаж без макиажа предлага Guerlain, като трансформира легендарните си перли Meteorites в компактна версия. Златото в хармонията Golden озарява скулите, фуксията ги освежава, а шоколадовото – затопля.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР