Пиши Благо Георгиев и да бегаме

След като не можа да татуира себе си върху Колизеума, Благо Георгиев да татуира Колизеума върху себе си и да приключваме с драмата

17 July 2015

Винаги можем да разчитаме на Благо Георгиев за новини. Не футболни, разбира се. След като в последно време се вълнувахме за връзката му и раздялата му с Куини-Алис, дойде ред да се вълнуваме за връзката му, годежа му, Дубая му и сватбата му с танцьорката Есмер. В интермедиите Благо също не оставяше публиката да скучае, известявайки я за поредната татуировка – ту религиозна, ту любовна. Заплашиха ни, че дори ще се снима игрален филм за него с режисьор Георги Костов. Стискаме палци да стане, може и да се получи добра комедия в стил Борат.

Вероятно вдъхновен от идеята за филм, Благо реши да подари на сценаристите нова-новеничка сцена с участието на Колизеума, една монета, с която възнамерявал да издълбае името си върху древните камъни, и няколко италиански карабинери, които го арестували за вандализъм.

Сега щели да го съдят, но това в България отдавна не впечатлява никого. Жалко само, че ни орезили пред чужденците. Защо му трябваше да ходи чак до Италия да драска по стените, я тука колко исторически паметник имаме. Да беше написал Blago+Esmer=V.N.L. на Царевец и да бега...

В едни по-жестоки времена можеха да дамгосат Благо с изображение на Колизеума – да се знае какво е престъплението му. Само че нека да си признаем – ако това важеше за всички вандали, колко от нас щяха да ходят с татуирани върху тялото им захвърлени фасове на плажа, бутилки на Витоша, найлонови пликове по брега на Струма, грозни драсканици по стените?

ВИЖ КОМЕНТАРИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР