Къде и как си почива Нина Добрев

Снимки от ваканцията на българската звезда от сериала "Дневниците на вампира"

eva.bg 22 July 2015

Снимка: Instagram

Българската звезда в Холивуд Нина Добрев се е отдала на заслужена почивка, след като реши да напусне сериала, който я направи световно известна - „Дневниците на вампира“. В момента тя е на Френската ривиера, където разпуска в компанията на пет свои приятелки. Момичетата се забавляват в Сен Тропе, релаксирайки на яхта и пробвайки различни водни спортове. Съдейки по снимките, ваканцията им е перфектна. А и няма как да не е на подобно място и в компанията на добри приятелки.

През май месец бе излъчен последният епизод от „Дневниците на вампира“ с участието на Нина Добрев. През октомври на голям екран ще излезе тийнейджърският филм с нейно участие The Final Girls. Дали ще успее да съгради сериозна кариера в киното е въпрос, който измъчва и самата нея. Но както сподели, трябва да опита.

В момента Нина Добрев няма приятел и успя да запази добри отношения с бившата си половинка Иън Сомърхолдър, с когото играеха заедно в "Дневниците на вампира". В края на април той се ожени за Ники Рийд след около половингодишна връзка и въпреки че Нина не бе поканена на сватбата заяви, че им желае само хубави неща и не таи обида или разочарование.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР