Записва си обиди за Мик Джагър

eva.bg 30 July 2015

Снимка: getty images/guliver

Ето нещо интересно и любопитно от кухнята на „Ролинг Стоунс“. Оказва се, че Кийт Ричардс се буди посред нощ, за да си записва хрумнали му обиди, които да използва срещу колегата си Мик Джагър. Признанието направи самият той, просто обичал да дразни фронтмена, без да влага обаче злоба в това.

„Аз и Мик сме в един непрекъснат двубой, въпреки че от моя гледна точка не става въпрос за сериозни караници и скандали. Просто той е луд на тема контрол, за него е важно да вярва, че е номер едно. През повечето време се съгласявам с него, освен ако не мисля, че това, което прави, е грешно за групата. Може би просто ни харесва да сме в непрекъсната престрелка. Понякога се будя посред нощ с мисълта за някоя хаплива реплика и си я записвам, защото искам да я запазя за него“, каза Ричардс.

Въпреки пререканията им обаче, Кийт смята, че Джагър е невероятен, нужно е просто да се отпусне малко. „Ние сме другари. Що се отнася до работата ни, не бих си и помислил за друг фронтмен, с когото да бъда. Той е невероятен и много отдаден. Има много да доказва на себе си, въпреки че според мен не е нужно, защото вече е доказал всичко. Трябва да се отпусне малко, да приема по-леко нещата. Но това е почти невъзможно. Мик е от хората, които винаги трябва да вършат нещо“, казва Ричардс.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР