Елина Кешишева пред EVA

Най-успялата българска фотографка зад граница на корица на септемврийския ни брой

28 August 2015

Снимка: Енчо Найденов

Отскоро Елина Кешишева е главен фотограф на фрeнското списание Marie Claire, снимала е и снима за най-големите модни списания като Officiel, Elle, за модните притурки на New York Times, Der Zeit, Le Monde, El Pais… Елина засне и модната фотосесия за настоящия брой на EVA, показвайки ни как работят големите в тази професия.

Защото тя наистина е голяма във фотографията – търсена е не само за модни проекти, а и за портрети на световни личности от модата, шоубизнеса и киното. Превърнала фотографията в своя професия, учейки се сама в движение. Успяла. Да, Елина е една наистина успяла жена. За първия път, когато е погледнала през обектива, за любовта й към Париж (където живее) и Черноморец (където се завръща всяко лято), за хаоса в дома и реда в кухнята й, за дъщеря й Таис и мъжа до нея – четете през септември в EVA.

В новия брой надникваме и в дома на Ники Михайлов, за да се разходим по коридора към леглото му. Представяме ви „играчките на колела“ на едни от най-успелите и известни хора в България - триколката Morgan на д-р Ильо Стоянов, тротинетката на Симеон Денков, яркожълтият Crysler Prowler на д-р Ники Георгиев, ретро бижуто на Кремена Халваджиян - масленозелен Morgan, бегачът на Орлин Павлов, моторът на Асен Блатечки.

И още: истината за Жана Бергендорф, новото хоби на Ивайла Бакалова, силуети, аромати и цветове от новия сезон

Само в EVA, само през септември.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР