Брайън Мей на живо

Броени дни до концерта му с Кери Елис у нас

Лилия Илиева 13 March 2016

На 16 март в НДК легендарният китарист на Queen Брайън Мей, автор на класики като We Will Rock You, I Want To Break Free, Under Pressure, Who Wants To Live Forever, The Show Must Go On и една от най-гласовитите певици, покорила Бродуей и Уест Енд - Кери Елис ще имат концерт в зала 1 на НДК. Предстои да чуем нови версии на големите хитове на Queen, Beatles, Kansas, любими на Браян и Кери класики, както и общата им песен One Voice.

Идеята за The Brian May & Kerry Ellis project се ражда след срещата на Мей с изпълнителката на главната роля “We Will Rock You - the Musical” в Лондон. Те се запознават на кастингите. Брайън продуцира два албума на Кери, правят съвместно турне. Това е втората им обиколка.

До момента Кери е играла над 3000 пъти в Уест Енд и е пяла пред публика от 2 милиарда души в 166 страни. Брайън има зад гърба си велики изпълнения на 700 концерта в цял свят с Queen и е автор на 22 от най-големите хитове на британската рок група.

Сега е моментът да подгреете за концерта на Queen и Адам Ламбърт, който пък ще е на 23 юни. Тази година ще ни върви на Queen!

1 КОМЕНТАР
1
Гламберт
19 March 2016, 13:53

Обожавам Адам Ламбърт - изумителен талант и глас не от тази планета!

ТВОЯТ КОМЕНТАР