Йоанна Драгнева & Ненчо Балабанов

В тази връзка всеки е откривател – Ненчо на нови таланти у Йоанна, а тя – че с този мъж никога не може да е скучно

Ваня Шекерова 07 April 2016

Те са двойка повече от година. През това време се чу какво ли не за тях, последно, че Ненчо бил направил предложение за брак на Йоанна. Верни на принципа да търсим информация от първоизточника, ги поканихме да си признаят. И от краткото ни време за общуване се убедихме, че в тази връзка всеки е откривател – Ненчо на нови таланти у Йоанна, а тя – че с този мъж никога не може да е скучно.  

Разговорът ни протича под съпровод на звънкия смях на Ненчо, новия водещ на „Господари на ефира”. Всичко обръща на смях този човек! Даже когато споменава, че с Йоанна имат 6 години разлика във възрастта (той е по-големият – б.р.), пак се залива от смях. Уточнява, че никой не знае в чия полза е тази разлика, но я намира за много хубава. Йоанна се опитва да го догони в хумора, отбелязвайки, че интервюто започва, все едно се каня да им спретна нумерологична прогноза. И допълва, че ако има любов, разликата в годините не е водеща. Да, включва се и Ненчо, абсолютно. И оттук нататък забравяме за години, за предишни връзки и разочарования, защото между двамата тече само енергията на настоящето, а то е любов.   

Не е тайна, че ви събра песента „Дай ми време“, но защо, Ненчо, ти реши да предложиш дует точно на Йоанна?

Н. Защото реших, че гласовете ни си пасват. А те се бият, знаеш ли как се бият да запишат дует с Криско или с Ненчо!

Йоанна, ти беше ли сред тези, които се избиват за дует с Ненчо?

Й. Бях запозната с това, което той прави. Най-вече от сцената на Музикалния театър, тогава беше излязъл мюзикълът „Аладин“. Но когато се запознахме на живо, в главата ми отекна темата на Петата симфония – та-да-да-дам!
Н. И така съдбата почука на нашата врата...

А преди това не е ли чукала по този начин на вратите и на двама ви?

Й. Абе всеки път чука с различна мелодия. Но този път беше Бетовен! Интересно, почти веднага намерихме общ език с Ненчо, все едно се познаваме от хиляда години. Не познавам някой да не може да намери общ език с този мъж със слънчев характер!
Н. Ха-ха-ха!
Й. Той е слънчев, ама аз не съм! Тук е тънкият момент. Трудно допускам хора близо до себе си. Но той просто отвори вратата и... влезе.
Н. С такава бодра крачка!
Й. И с песен на уста.

Йоанна, ти прекрати ли някаква връзка след това съдбовно запознанство?

Не, нямах приятел тогава.  

Защо се разделихте обаче само след година време?
Н. Кога? Не бих казал, че сме били чак толкова разделени, колкото аз драматизирах нещата. Абе малко театрално избухнах.
Й. Когато живееш с актьор, всичко е експресивно пресъздадено.

Е, кое предизвика тези вопли?

Н. Някои мои свръхзаетости, преумора от много работа. В един момент се съмнявах, че ще мога да се справя с двете неща. Да имам сериозна връзка, въпреки че обичам много човека, който заговори за мелодията на съдбата, и да го съчетавам със страшна отдаденост към професията – ангажименти, репетиции, концентрация... Загубих вяра. Но слава Богу, беше за кратко. Казах си – защо да не може?

Защо Йоанна не загуби вяра, тя също има доста ангажименти, различни активности, пък и все пак е от слабия пол?

Н. Абе слаб, слаб! Не сте слаб пол! Това е някакъв мит.
Й. За съжаление, не ни остава много време да сме заедно. Сега през януари аз съм по-натоварена, той е по-свободен, но смятам, че всичко може да се съчетае и не би трябвало да е проблем за връзката ни. Ние леко се напаснахме като две зъбчати колела в един механизъм.

Йоанна, има ли други подобни залитания този театрал в проявите си извън театъра и телевизора?

Н. Кажи им сега, всичко им кажи!
Й. Ненчо постоянно се пробва и се тества и играе някакви неща, влиза в различни образи. По този начин се усъвършенства и става все по-добър. Дори когато пие кафе, се забавлява, забавлява и мен. Много е талантлив, където и да го боцнеш, потича... Той е роден за успех, с каквото и да се захване.

Това, че те разсмива Ненчо, е ясно, а глези ли те?

Глези ме... Много мило. Прави ми различни изненади и жестове. Вкъщи има едно одеяло, от което той прави сърце и слага в него шоколадови бонбони.

следваща страница »
1 КОМЕНТАР
1
Нина
10 April 2016, 14:58

Хора, я се женете, какво чакате? Вие сте си един за друг. И да си народите куп дечица!

ТВОЯТ КОМЕНТАР