В EVA през юли

29 June 2016

Калин Врачански и Теодора Духовникова

Снимка: Васил Германов

Какво разказват за Калин Врачански три от най-красивите български актриси – Луиза Григорова, Теодора Духовникова и Йоана Буковска? И защо точно те? Отговорът на тези въпроси се крие в юлския брой на списание ЕVA заедно с интервюто с победителя в последния сезон на „Като две капки вода“, на когото това лято предстои да се превъплъти в елф. Само че ъпгрейдван.

Без ъпгрейд EVA представя две легендарни жени – Полет Годар и Нешка Робева. Първата – с нейната страст към диамантите, подарявани й от великите мъже на 20-и век, втората – с нейната последна лудост.

В тази компания попада и Краси Зуркова, българката, направила фурор в САЩ с романа си „Самодива“. Как високоплатен адвокат като нея е преминал в зоната на художествената литература, при това толкова успешно, разказва самата тя в прелюбопитно интервю.

Общ преглед на актуалната ситуация в Холивуд показва, че не само в Перник побийват жените си отдавна. Първите случаи на домашно насилие в звездните семейства датират от последната четвърт на миналото столетие, но тенденцията се запазва до ден днешен. За справка – Джони Деп е последният в листата, предшестван от поне петима други.

И още: как едно младо семейство отглежда 100 дка ягоди, пускайки им класическа музика, и как друго – двама модели с кариера зад Океана – създава биоферма край Пазарджик, четете само през юли, само в EVA.

1 КОМЕНТАР
1
dea
29 June 2016, 19:05

Стилна корица!

ТВОЯТ КОМЕНТАР