Мик Джагър ще става баща за осми път

На 72 години рокаджията от „Ролинг Стоунс“ очаква дете от 29-годишната си приятелка

eva.bg 15 July 2016

Снимка: getty images/guliver

Очевидно членовете на „Ролинг Стоунс“ нямат намерение да се пенсионират и отказват да приемат факта, че вече са възрастни мъже, дядовци на отдавна пораснали внуци, хора, за които смяната на памперси би трябвало да е последното нещо, с което да се занимават. Но „Ролинг Стоунс“ са легенди не само на музикалната сцена, а и в личния си живот.

След като само преди около месец 68-годишният Рони Ууд стана баща на близнаци, сега и колегата му Мик Джагър очаква бебе. На 72 години вокалистът на „Ролинг Стоунс“ ще стане баща за осми път. 29-годишната му приятелка би трябвало да го дари с поредния наследник през януари. Мелани Хамрик е американска балерина и за първи път името й бе свързано с това на Джагър през юли 2014 година, когато бяха заснети заедно на един хотелски балкон в Цюрих. Говорителят на рокаджията потвърди новината за очаквания наследник и разкри, че Мик много се вълнувал от факта, че пак ще става баща.

Джагър вече има четири деца от Джери Хол. Това са Лизи на 32 години, Джорджия Мей на 24, Джеймс на 30 и Габриел на 18 години. От Бианка Джагър пък има дъщеря Джейд на 44 години, а от певицата Марша Хънт има дъщеря Карис на 45 години. Освен това има и 16-годишен син от бразилския топмодел Лучана Морад.

Само преди няколко дни Рони Ууд, чието основно занимание напоследък е да сменя памперси и да оригва бебетата си (при това твърди, че му харесвало), заяви, че Джагър бил от първите, които са дошли да видят близнаците. „Появи се още на третия ден. Не можеше да чака повече. Сложих по едно бебе във всяка от ръцете му и му направих снимка“, допълни Ууд.

Рони Ууд има още три биологични деца от предишните си две съпруги, които обаче отдавна са пораснали – Джеси на 39 години, Леа и Тайрон съответно на 37 и 32 години. Освен това осинови и сина на бившата си съпруга Джо Ууд, който в момента е на 41 години.

Честито на дядовците, бащите и вечните мъже!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР