Парти под звездите

Повече от 25 диджея и 40 часа непрекъсната музика очакват посетителите на фестивала Broken Balkanz 2016 в парк „Витоша“

eva.bg 21 July 2016

В природен парк “Витоша” ще се проведе 16-то издание на традиционния и единствен по рода си дръм енд басс фестивал в Източна Европа – Broken Balkanz. На 22, 23 и 24 юли двадесет и пет гости от чужбина ще се съберат заедно с българските си приятели за ежегодното издание на най-стария фестивал у нас. Ще дойдат диджеи от Гърция, Македония, Хърватска, Сърбия, Косово, Словакия, Румъния, Словения и Италия.

По време на Broken Balkanz 2016 посетителите ще могат и тази година да направят нещо важно за себе си - безплатен анонимен тест за ХИВ/СПИН, както и полеви тестове за вещества. Това са едни от традиционните инициативи, които HMSU организират почти на всяко свое събитие с надеждата, че все повече хора ще започнат да мислят отговорно и превантивно за здравето си.

Началото на музикалната програма в трите фестивални дни е в 16:00, като купонът продължава без прекъсване до неделя в 16:00. В дневната част на програмата са включени и голямо разнообразие от културни, образователни и спортни занимания - атракции, зони за релакс, игрища за спортни игри, игрална зала с конзолни игри, както и обучителни лекции за ориентирането в планината.

Безплатният къмпинг е другият запазен знак на събитието и тази година ще можете да се възползвате и от него. Събитието ще се проведе в непосредствена близост до хижа Момина скала на 1500 м в Природен парк Витоша.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР