Време е за почивка

eva.bg 29 July 2016

Снимка: getty images/guliver

От днес по кината е най-новият филм от сагата за Джейсън Борн и отново с Мат Деймън в главната роля. 45-годишният актьор обаче очевидно не се вълнува толкова от завръщането си като Борн, колкото от факта, че скоро ще може да излезе в дълга отпуска.

„Така подредих програмата си, че да снимам ударно и наведнъж няколко филма. Остава ми да направя само още един и нямам търпение да приключа тази особено напрегната откъм работа година, за да мога да си взема почивка. Поне една година ще се посветя само на децата си и никаква работа“, сподели в интервю Мат Деймън.

Наскоро актьорът разкри, че заради правилото в семейството му да не се разделят за повече от две седмици или приемал да се играе във филми, които се снимат близо до дома им, или вземал цялото семейство със себе си, ако трябва да работи в някоя друга държава. Близо половин година са били в Китай, например. „Те са страхотни пътешественици, но е време аз да се съобразявам малко с тяхната програма, а не те с моята“, допълни Деймън, който заедно със съпругата си отглеждат четири деца.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР