Вечерта на Бионсе

Кой какво спечели и какво облече на MTV Video Music Awards

eva.bg 29 August 2016

Бионсе

Снимка: getty images

Видео наградите на MTV бяха раздадени снощи в Ню Йорк. Безспорна звезда на вечерта не само като бройка статуетки, но и като представяне, се оказа Бионсе. Тя си тръгна с цели осем отличия от церемонията, но не това беше топ новината свързана с нея.

Съпругата на Джей Зи за първи път стъпи на червения килим в компанията на четиригодишната си дъщеря Блу Айви, за която това бе официален дебют на подобно светско събитие. След това към тях се присъединиха и майки на загинали чернокожи младежи, чиято смърт е свързана с расистки ситуации, с което Бионсе добави и политическа окраска към участието си. После пък успя да впечатли всички с 16-минутно изпълнение на живо на хитове от последния си албум Lemonade.

Сред останалите звезди, които се отчетоха с изпълнения по време на церемонията, бяха Риана и Бритни Спиърс. Ким Кардашиян и Кание Уест също се опитаха да насочат вниманието върху себе си – тя с вталената си фигура, а той с реч, целяща да засегне колкото се може повече хора. В галерията ни може да видите както тях, така и част от останалите звезди на церемонията и тоалетите, на които заложиха за червения килим. Тук е моментът отново да откроим Бионсе, която в рамките на вечерта успя да смени шест стайлинга.

Ето и част от победителите:

Видео на годината – Beyonce, “Formation“

Най-добро видео на жена изпълнителка – Beyonce, “Hold Up“

Най-добро видео на мъж изпълнител - Calvin Harris ft. Rihanna, „This Is What You Came For“

Най-добър тандем - Fifth Harmony ft Ty Dolla Sign - „Work From Home'

Най-добро хип-хоп видео – Drake, „Hotline Bling“

Най-добро поп видео - Beyonce, “Formation“

Най-добра хореография - Beyonce, “Formation“

Най-добра режисура - Beyonce, “Formation“

Най-добър дебют - DNCE

Най-добро рок видео - Twenty One Pilots, “Heathens“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР