Краят на ерата Бранджелина

Как Брад Пит и Анджелина Джоли ще поделят богатството си от 400 млн, ревност или загриженост за децата е причина за развода, реакцията на актьора и набедената за негова любовница Марион Котияр

eva.bg 21 September 2016

Снимка: getty images/guliver

Ако се вярва на западните медии и техните достоверни източници, то Брад Пит е научил за развода няколко часа преди журналистите. И въпреки че проблемите в брака им не са изненада за него, то молбата за развод, която Джоли е представила пред съда в понеделник, определено го е изненадала.

„Тя взе окончателно решение преди около седмица. Тогава се случи инцидент, който накара Джоли да предприеме решителни действия“, разкриват близки до двамата. Какъв точно е въпросният инцидент не става ясно, но за никой от хората, които ги познават, не е новина, че те имат проблеми в брака. Пукнатините във взаимоотношенията им се появили почти веднага след двойната мастектомия, която Джоли си направи през 2013 година.

„Здравето й се превърна в основен приоритет, пренареди ценностите си. Ексцентричната, щура и търсеща забавления Джоли остана в миналото. Вече приемаше нещата сериозно и най-вече възпитанието и отглеждането на децата им“, разкриват близки до Джоли. Брад Пит й оказал пълна подкрепа по време на сложните операции, бил неизменно до нея, но пък не бил готов да се раздели с купоните, алкохола и забавленията. И проблемите започнали.

Това, което го вбесило най-много сега, когато Джоли подаде молба за развод, са не толкова обвиненията, че прекалява с марихуаната и алкохола, а че не е добър родител и тя не била съгласна с методите му на възпитание. Затова и иска от съда децата да останат при нея. Западните медии твърдят, че основните различия по отношение на възпитанието и отглеждането на децата им били относно дисциплината. Брад Пит бил много стриктен и държал на правилата, докато Джоли им давала пълна свобода и била убедена, че те няма как да направят нещо нередно и грешно. Твърди се, например, че Джоли уволнила една от бавачките им, защото децата й казали, че тя флиртувала с Брад. И Анджелина безусловно им повярвала. В общи линии Брад е в ролята на лошото ченге, а тя е добрата.

Това обаче едва ли е чак такъв проблем, имайки предвид факта, че в повечето семейства единият родител е по-строг за сметка на другия. Някои източници твърдят, че прословутата ревност на Джоли всъщност е преобърнала каруцата. Покрай молбата й за развод в медиите се появиха информации, че тя била твърдо убедена, че Брад Пит има връзка с Марион Котияр. В началото на годината двамата снимаха филма Allied, в който героите им имат бурна връзка. Сюжетът малко прилича на „Мистър и Мисис Смит“, по време на който пък Брад Пит започна афера с Джоли докато беше женен за Дженифър Анистън. Близки до Марион Котияр обаче са категорични, че връзка между нея и Пит няма и френската актриса била съкрушена от факта, че въвличат името й в развода. Тя има четиригодишен син от дългогодишния си партньор Гийом Кане.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР