Линзи Лоън сама платила за годежния си пръстен

eva.bg 23 September 2016

В емоционално интервю за националната руска телевизия „Първи канал“ Линдзи Лоън твърди, че бившият й годеник – 23-годишният Игор Тарабасов е „мързелив лентяй“, когото тя е издържала през цялата им 11-месечна връзка. „Той няма пари. Какво можех да направя. Живееше в моята къща и аз плащах за всичко. Баща му също му даваше някакви пари, но предимно аз го издържах. Беше грешка. Казвах му да направи нещо, защото аз не мога се грижа за мъж, който не работи,“ твърди 30-годишната актриса. Тя заяви, че сама е трябвало да плати и за годежния си пръстен с изумруд, на стойност 220 хиляди паунда, за да спести унижението на тогавашния си възлюбен.

Лоън обвини Игор, че е упражнявал физическо и психическо насилие над нея: „Чувствах се използвана. За първи път съм в такава връзка, в която ме удрят, беше болезнено. Аз не съм жертва, аз съм силна жена, но ми беше трудно да го прекратя. Последните месеци с него бяха ужасни, постоянно ходих със синини по краката. Но му прощавах, защото не исках да се караме и така се превърнах в една насилвана жена, която я е страх да си признае“. Линдзи решила да сложи край, след като една нощ годеникът й се прибрал пиян и започнал да я души и за да се спаси тя трябвало да скочи през балкона. От екрана актрисата направи и обръщение към всички малтретирани момичета да си признаят, защото насилниците им няма да престанат щом веднъж са започнали.

Игор Тарабасов е наследник на богат руски бизнесмен, собственик на няколко транспортни фирми, а самият той се води управител на агенция за недвижими имоти в Лондон. След прекратяването на годежа им той отрече да тормозил физически Лоън и определи твърденията й като клевета. Но оттогава тя не спира да дава емоционални интервюта, в които твърди обратното.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР