За едно добро

04 October 2016

Списание EVA винаги е разказвало вдъхновяващи истории на хора, преодолели тежки заболявания. Сега най-авторитетното женско списание става инициатор на кампания за набиране на средства за Общинска онкологична болница - София. Целта ни е да помогнем на болницата да купи мобилен ехограф, с който диагностиката на рака на гърдата ще бъде по-лесна и достъпна, а навременната реакция на лекарите може да спаси човешки животи.

Патрон на кампанията е кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, а лице е Белослава.

"Винаги съм приемала светоусещането на моите „сестри-жени“ по целия свят като идеология, нестихваща обич и неограничена сила. Сила, с която ние, жените, трябва да се гордеем, да браним и използваме по най-мъдър и смислен начин. Поласкана съм от поканата на списание ЕVА да застана като лице на тази благородна кампания. Тя е наша обща, човешка и много силна по женски мисия. Вярвам, че набирането на средства за един мобилен ехограф за диагностика на онкологични заболявания ще допринесе за щастието на хиляди жени и на техните семейства. Вярвам, че доброто се случва не само на Коледа и че чудото да бъдем добри е целият смисъл на нашето кратко земно пътешествие." Белослава

 

Очакваме подкрепата на всеки, който би искал да помогне на благородната кауза на сметката на Атика Ева АД

IBAN: BG45IORT80485014571500

BIC: IORTBGSF

Инвестбанк АД

Благодарим ви, че сме заедно! За едно добро бъдеще.

Каузата ни подкрепиха Инвестбанк АД като генерален спонсор, Мтел, Estee Lauder, Метро, Winebox, RIU Правец, Boeringer Ingelheim, Гранд хотел София и прекрасната певица Белослава, лице на кампанията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР